De-a râsu`plânsu`

Am găsit pe un cont vechi de pe un anumit site următorul mesaj privat:

„Cum esti? Cred că eşti bine şi de viaţă bună. numele meu este Princa girl.I o frumoasă tânără vazut pe profilul tau de la (/) si eu sunt foarte interesant să ştiu de tine şi de a stabili o relatie serioasa cu tine. Vreau sa fiu prietenul tau pentru prietenie primul nu pot fi văzute sau chiar să fie atins, trebuie să fie resimţite în heart.Hoping te simţi aşa cum fac. Wow! prietenii sunt ca hainele, fără a le simti goala! Cred ca sunt right.I vă va spune mai multe despre mine, familia mea şi tot ce poate necesare în această relaţie, dacă acest lucru este bine de te simţi liber să mă contactaţi pentru a ne permite sa să se cunoască mai bine şi vă rugăm să nu ignoraţi cererea mea multumesc. Sa ai o zi minunata cu multa fericire.
vă rugăm să scrieţi-mi direct la adresa mea de e-mail privat ([email protected]) şi i se va da tu poza mea multumesc.
cele mai bune.
Princa ”

Sunt sigură că traducerea a fost făcută cu google translate c-altfel nu-mi pot explica exprimarea! E de-a dreptu`de-a râsu`plânsu`!!!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Delia spune:

    princabugiba.. e vreun turcalete sigur. laughing Astia vorbesc romana stalcit atunci cand cica o invata hee hee Si mie mi se pare ca ar fi tradus cu Google translate. Doar asa reusea sa obtina traducerea asta. laughing

  2. addicted spune:

    @Delia: Stai sisule ca nu e baiat, e fata!!O cheama Vio Princa. laughing)

  3. ana spune:

    peste tot dai din astia

  4. madalina spune:

    ha ha ha „Princa girl” cool rolling on the floor)))))))))))

  5. addicted spune:

    @madalina: Da princa sexy hot ( NOT ) girl. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *