Horoscopul reîncarnării

Berbec – Este un semn cardinal. Daca te-ai nascut in aceasta zodie trebuie sa inveti lectia rabdarii, a stapanirii impulsivitatii si a canalizarii energiei spre proiecte constructive. Berbecul poate fi razvratit, agitat sau geniu nebun. Poate ajunge batausul clasei, liderul unui grup de fanatici, sotul violent, conducatorul tiranic. Nu trebuie sa-si impuna punctul de vedere si este necesar sa treaca mereu dincolo de aparente. Hitler a fost Berbec, el nu si-a insusit lectia umilintei. Van Gogh a fost pictorul nebun, el nu si-a putut stapani impulsivitatea. Intr-o viata anterioara a fost dependent de altii, lipsit de curaj, de combativitate.

Taur – Semn fix de pamant, el trebuie sa lupte cu atasamentul fata de valorile materiale si cu incapatanarea cu care isi apara principiile. Saddam Hussein a fost un exemplu tipic de Taur care nu a invatat ca oamenii au pareri diferite, ca nimeni nu detine adevarul suprem. Cine se naste sub acest semn trebuie sa puna sufletul inaintea trupului, sa renunte la posesivitate si sa-si deschida mintea catre alte orizonturi. Intr-o viata anterioara a trait haotic emotional, lipsit de echilibru, patimas, acum trebuie sa fie un sprijin solid pentru ceilalti.

Gemeni – Semn patronat de Mercur, el trebuie sa poarte crucea unei dualitati obositoare si sa separe ceea ce este esential de ceea ce este superficial. Nu are voie sa se limiteze la trairi marunte, sa joace roluri care nu i se potrivesc, sa manipuleze sau sa insele. Cine se naste sub acest semn trebuie sa caute mai profund in sine, sa se autoanalizeze, sa afle cu adevarat cine este si ce isi doreste. Intr-o viata anterioara a trait prea libertin si superficial, acum trebuie sa invete lectia responsabilitatii.

Rac – Cine se naste sub acest semn, invata lectia devotamentului familial, dar si nevoia stapanirii emotiilor coplesitoare. Racul nu are voie sa devina posesiv cu cei din jur si trebuie sa isi sublimeze sensibilitatea intr-o forma sau alta. Intr-o viata anterioara a fost axat pe cariera, pe logica rece, acum invata sa coboare in lumea trairilor interioare si sa isi gaseasca fericirea prin comuniunea cu cei din jur.

Leu – Nativii nascuti sub acest semn trebuie sa se bazeze pe fortele proprii, dar sa isi stapaneasca orgoliul si tendinta spre autoritate. Nu de putine ori cred ca sunt singurii care stiu si pot, ceea ce cauzeaza evolutiei spirituale. Intr-o viata anterioara s-au sprijinit prea mult pe cei din jur, acum trebuie sa se construiasca pe sine si sa isi gaseasca forta in propria fiinta.

Fecioara – Intr-o viata anterioara, nativii acestui semn au fost lipsiti de spirit practic si de eficienta, au trait intr-un mod nedisciplinat.Acum trebuie sa invete cum sa fie utili celor din jur, dar sa renunte la a-i critica, la tendinta de a face totul perfect.Ei nu prea stiu sa se relaxeze mental, lectia lor este si aceea de a-si elibera mintea de aspectele marunte, cotidiene, pentru ca puterea lor sa fie intr-adevar o piatra solida de sprijin pentru ceilalti.

Balanta – Nativii acestui semn trebuie sa invete lectia colaborarii, a compromisului. In viata anterioara au fost excesiv de independenti, razboinici, impulsivi. Acum se regasesc in situatii diverse in care trebuie sa cedeze.De asemenea, trebuie sa-si stapaneasca tendinta de se lasa dominati de placerile superficiale, de frumusetea fara substanta, de trairile hedoniste si sa caute mai adanc in ei insisi. Personajul Dorian Gray al scriitorului Oscar Wilde nascut in Balanta demonstreaza cum acesti nativi pot cadea in capcana aparentelor.

Scorpion – Intr-o viata anterioara nu s-a dezvoltat afectiv si spiritual fiind prea legat de lucrurile materiale. Nu a stiut sa se adanceasca in universul interior, limitandu-se la lucrurile palpabile. Acum trebuie sa se regenereze in permanenta. Trebuie de asemenea sa isi stapaneasca emotiile adanci pentru a nu ajunge la sentimente de furie, razbunare, autodistrugere. Multi Scorpioni pierd controlul propriilor trairi fiindca nu isi gasesc echilibru, ei cer prea mult de la ei si de la cei din jur, vor pasiuni prea adanci, se complac in jocuri sadomasochiste si pot cadea astfel in extreme. Cei care isi stapanesc universul spiritual devin forte indestructibile.

Sagetator – Au capacitate intelectuala, o mare curiozitate si dorinta de a se realiza, pe care le-au avut si intr-o viata anterioara. Dar nu trebuie sa isi mai risipeasca energia, este imperios necesar sa aiba un ideal clar, pe care sa-l urmeze pana la capat. De obicei, Sagetatorii finalizeaza greu lucrurile incepute, fiindca asa au procedat anterior. In trecut au facut compromisuri din cauza absentei unor principii morale ferme. Acum trebuie sa invete lectia dreptatii, a eticii si a consecventei.

Capricorn – Datoria lui actuala este invatarea autocontrolului si asumarea responsabilitatilor, fiindca intr-o viata anterioara a fost fricos, hipersensibil, fugind de lupta acerba pentru existenta. Acum totul obtine cu greu, foarte putine ii vin pe tava. Pe de alta parte, nu trebuie sa cada in capcana autoritatii excesive, a nevoii de a detine controlul cu orice pret. Stalin, nativ Capricorn, nu a invatat aceasta lectie.

Varsator – Nu trebuie sa se considere un unicat, sa aiba impresia ca nimeni nu este asemenea lui. Complexul superioritatii ii vine din viata anterioara cand a fost orgolios, egocentric. Acum trebuie sa fie constient ca este parte dintr-un intreg si sa se dedice cauzelor umanitare. Nu trebuie sa cada in capcana fanatismului, a nevoii de a avea dreptate cu orice pret. Ceausescu a fost nativ Varsator si nu a invatat lectia daruirii in favoarea celor din jur.

Pesti – Intr-o viata anterioara a mizat prea mult pe gandirea rationala si obiectiva, acum trebuie sa isi dezvolte capacitatile intuitive, chiar paranormale, planul afectiv. Ca si in cazul Scorpionului, este necesar sa gaseasca echilibrul interior, sa nu traiasca totusi haotic, sa foloseasca ratiunea din viata anterioara pentru a face ordine in propriile trairi. Multi nativi pot ajunge alcoolici, desfranati, bolnavi psihic, fiindca nu imbina ratiunea cu emotia.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
  1. Lusio spune:

    Al dolilea lucru dupa celebra faza cu lumea de dincolo in care cred (se crede).. e asta cu reincarnareahappy

  2. LoveDealer spune:

    sugar tu ai vazut ce scrie la berbec? big grin
    stai ca imi iau lumea in cap laughing
    big hug

  3. Diana spune:

    Relaxare placuta!
    La amandoua. tongue

  4. addicted spune:

    @Lusio: Same here.
    @LoveDealer: Hai ia-ti-o in cap si fuuuuuuugi laughingbig hug
    @Diana: Oh, asa c-ai vrea da`nu poti? sad Eu una nu cunosc cuvantul ..

  5. kiddo. spune:

    „Intr-o viata anterioara a trait prea libertin si superficial, acum trebuie sa invete lectia responsabilitatii.” Eu vreau sa traiesc si acum tot la fel.laughing

  6. addicted spune:

    @kiddo.: Mai cresti si-nveti tu si ce-s alea responsabilitati ca vrei ca nu vrei .. din pacate.sad

  7. ZuZu spune:

    Bine de stiut, desi nu prea cred in astea, in reincarnare da ,dar in horoscopu asta cam putin hee hee dar imi face placere sa citesc hee hee

  8. Nice spune:

    Capricorn – Datoria lui actuala este invatarea autocontrolului si asumarea responsabilitatilor, fiindca intr-o viata anterioara a fost fricos, hipersensibil, fugind de lupta acerba pentru existenta. Pai cum asa, eu si acum tot asa sunt, fricoasa si hipersensibila. Si fug de responsabilitati ca dracu de tamaie. tongue big grin

  9. Maaa, inseamna ca am fost materialista tare in vietile mele anterioare de o duc asa de rau afectiv acum sad ce mai exagereaza si horoscopurile astea cu scorpionii ! frustrated

  10. Iana spune:

    „Multi nativi pot ajunge alcoolici, desfranati, bolnavi psihic, fiindca nu imbina ratiunea cu emotia” -sper sa nu fiu printre ei laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *