Are you Hearing or Listening?

Câţi dintre noi nu au amici sau chiar prieteni care aud dar nu ascultă!? Câţi dintre noi nu încep să-şi spună oful în faţa cuiva care … pare că visează la PROBLEME LOR!? Toţi vor să fii preocupat de ei, dar nimeni.. nici măcar tu, de tine. Suntem înconjuraţi de oameni preocupaţi doar probleme lor. Suntem înconjuraţi de prieteni care mai nou spun ” am destule eu, nu-mi mai zi şi TU „, de oameni care vin şi-ţi spun ” pfff ce-ai tu e nimică toată „- fără ca măcar să asculte şi să înteleagă că poate pe tine acel nimic te MACINĂ! Suntem conştienţi că alţii au probleme mai mari decât ale noastre dar mai bine să ni se spună asta decât „iar te plângi pentru nimic”. Nu vorbesc neaparat de ce mi se întâmplă mie, vorbesc de ce văd la alţii .. Şi da, conluzia este că trăim într-o lume PLINĂ de oameni egoişti. Nu e o conluzie recent trasă, nu mă mai miră nimic iar de la oameni e bine să-nveţi să te aştepţi la ORICE!

so.. are you Hearing or Listening?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 27 Comments
  1. Când stau de vorbă cu cineva și văd că are ceva de spus și are nevoie de cineva care să asculte, să înțeleagă, eventual să vină și cu niște sfaturi/sugestii, cu siguranță ascult cu mare atenție pentru că știu că pentru acea persoană este important.
    Este urât ca cineva să vorbească și tu să nu asculți. Mi se pare egoism, ipocrizie și falsă prietenie.

  2. EvilEssence spune:

    Bai, sincer, cand eu le am pe ale mele, nu am chef de nimic si mai vine cate unul sa se planga… asa nu am chef nici sa-l aud, nici sa-l ascult.

    • addicted spune:

      Dar presupun ca gasesti o metoda de-al multumi si pe celalalt daca ti-e prieten .. Sau ma rog, sa-l refuzi explicandu-i fara ironie si bataie de joc ca le ai pe ale tale si MOMENTAN nu esti in stare sa-l asculti.

  3. Lusio spune:

    Si vor deveni si mai egoisti…

  4. Glappy spune:

    Eu de obicei ascult pe toata lumea si daca pot sa ajut cu ceva,o fac cu cea mai mare placere,stiu ca si ei ar face asta pt mine.

  5. Baby R. spune:

    aici imi da cu radical… big grin
    eu zic ca ambele…cred i dont know

  6. cristishady spune:

    Problemele apar cand astia de nu asculta vor sa fie ascultati.. si daca ii iei cum te iau ei pe tine, se si supara.

  7. Paul spune:

    da, uneori poate e „o nimica toata” fata de problemele altora, dar te simti mai bine daca te descarci..pacat ca unii nu pot intelege..am patit,nu recent, dar am trecut prin asta..iti lasa asa un „gust” amar..iar daca nu vrei sa te certi cu el/ea iti spui in minte doar „you don’t care, i get it”..si asa mai adaugi un motiv sa fi suparat..

  8. Mihaela spune:

    Sora mea de multe ori face asta…rareori chiar ma asculta, de obicei vrea sa vorbeasca doar de problemele ei, chiar si la telefon o simt ca de fapt nu ma asculta atunci cand ii povestesc ceva. Intr-adevar are foarte multe griji si probabil considera ca eu, la varsta mea (sunt mai mica cu 8 ani decat ea) nu am mari probleme. Oricum, fiind sora mea nu am cum sa nu-i iert chestiile astea si o accept asa cum este.
    Cu prietenii inca n-am patit…cred ca daca as pati asta de mai multe ori ( o data, de 2 ori e normal, mai sunt si oamenii preocupati de ale lor) nu as mai insista cu acea relatie de prietenie pentru ca nu cred ca ar avea rost.

    • addicted spune:

      Ne vor vedea mereu mai mici si fara probleme ,asa ne-au vazut intotdeauna si uneori asta vor sa CREADA ei ca noi nu avem probleme ..
      La fel patesc si eu cu fratii mei ( unul mai mare cu 11 ani ,celalalt cu 9 ), nu reusesc sa fiu luata in serios cand spun ceva pentru ca na eu „surioara cea mica” desi fac 25 de ani! happy
      Cu prietenii, oh well… nu ai idee chiar si virtual de cate ori vorbesc ceva si celalalt tasteaza, trece peste, nu vede, nu citeste etc. Asa si-n viata reala si d-aia am invatat sa las sa vorbeasca despre ei dar despre mine ba!

  9. Lusio spune:

    ” are multe griji si probabil considera ca eu, la varsta mea (sunt mai mica cu 8 ani decat ea) nu am mari probleme. ”

    Cam asta e si in cazul meu cu fratele.. si nu prea e bine, ca avem si noi feelinguri laughing stari.. si problemele noastre, chiar daca’s mai mici, sunt ale noastre iar ei nu se gandesc ca poate avem nevoie de experienta lor.. mai ales ca problema li se pare un „pff”. O problema nu conteaza daca e mare sau mica.. daca esti bun, stai sa oferi ajutor si daca problema iti pare mica, cu atat mai bine, ajuta-ma si pe mine s-o rezolv gen, nu intoarce spatele sau sa stai dezinteresat.

    Din fericire desi sora mea (de sange) s-a maritat, iar fratele e plecat in Danemarca si e ocupat (des).. tot mai am pe Alina hee hee careia ii pot cere sfaturi, stie sa asculte si ajuta (daca se simte capabila).. deci thanks soro big hug

  10. Lusio spune:

    uff naspa mai iesi sad..

    Doream: ” laughing si big hug " acolo, ultima oara big grin

  11. Lusio spune:

    Fuck.. i really need edit rolling on the floor

    la thanks soro erau ghilimele si : dar din cauza ca am pus si ( langa.. a iesit ” sad

    laughing

    Sa-mi editezi soro.. ca e jale acum laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *