Cele 5 stadii ale beţiei

Stadiul 1 – DESTEPT: Este stadiul cand brusc devii un expert in orice subiect de discutie cunoscut din univers. Tu stii ca stii orice si doresti sa imparti cunostintele tale tuturor celor ce doresc sa te asculte. In acest stadiu tu ai intotdeauna dreptate. Si desigur, persoana cu care discuti nu stie nimic. Acest stadiu devine interesant cand ambele parti sunt inteligente.

Stadiul 2- ATRACTIV: Acesta este cand realizezi ca esti cea mai ATRACTIVA persoana din intregul bar si ca fiecare te admira. Esti convins ca orice strain te admira si este amator sa discute cu tine. In mintea ta inca esti convins ca esti cel mai DESTEPT asa incat poti discuta despre orice subiect.
Stadiul 3 – BOGAT: Acesta este stadiul cand devii cea mai BOGATA persoana din incapere. Cumperi bautura pentru toata lumea deoarece crezi ca ai buzunarul fara fund. Poti face de asemenea pariuri, deoarece desigur esti inca DESTEPT, asa incat in mod natural le vei castiga. Oricum nu conteaza daca pierzi pentru ca oricum esti BOGAT. De asemenea, cumperi bautura pentru oricine te considera cea mai ATRACTIVA persoana prezenta.
Stadiul 4 – INVINCIBIL: Acesta e stadiul in care te poti lupta cu oricine,oricind. Adica devii INVINCIBIL. Este de asemenea stadiul in care poti provoca pe oricine. Nu ai nici o teama ca poti pierde lupta, deoarece esti DESTEPT, esti BOGAT si esti inca ATRACTIV in comparatie cu toti ceilalti.
Stadiul 5 – INVIZIBIL : Acesta este ultimul stadiu al betiei. Din acest moment poti face orice pentru ca acum esti INVIZIBIL. Poti dansa pe masa; toti ceilalti nu te vor observa. Poti sa jignesti pe toata lumea; nimeni nu se va certa cu tine. Pentru ca esti INVIZIBIL


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. Alinu spune:

    this is so cool laughing)

  2. Creve spune:

    Și al 6 lea stadiu al beției: Când consideri că orice loc din lumea asta poate să fie cel mai bun pat posibil laughing)

  3. Glappy spune:

    Sunt atat de satul de aceste categorii de oameni…

  4. bundecitit.ro spune:

    Cele 5 stadii ale betiei…

    Cele 5 stadii ale betiei…

  5. Roxana spune:

    La coltul strazii am cei mai destepti oameni laughing

  6. Nick spune:

    Foarte adevarat! Dar si nostim laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *