Yahoo scanner- Curiozitate!

Cine-mi poate recomanda un site sau program eficient pentru verificarea persoanelor care stau invisible pe messenger?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
  1. Baby R. spune:

    dar nu stiu daca o sa mai mearga, probabil s-a saturat lumea sa fie verificata hee hee

    • addicted spune:

      Da, nimicitoare uneori! hee hee
      Am fost intrebata de multe persoane de un program / site de scanner si mai mult pt.acele persoane care nu stiu am intrebat. Eu nu am pe cine cauta! Cine-mi sta pe invisible are motive sa o faca. happy

  2. Creve spune:

    eu unul nu prea folosesc astfel de programe laughing Cine se ascunde să fie sănătos laughing

  3. Hapi2233 spune:

    Buna seara

    E neplacut pentru persoana cautata deoarece IDul ii ramane in lista aceea si oricine il poate vedea si apoi adauga „in joaca”. Si bineinteles ca unul iti spune la un mom dat cand intrebi de unde are IDul tau ca „ti l-ai lasat in lista aia de pe invisible.ro”

    Da, de buna seama cine se ascunde are motivele lui. Eu de multe ori las messul deschis numai ca sa aud daca intra un mesaj in mail dar nu comunic zile intregi….

    • addicted spune:

      Buna dimineata, o cafea o maslina, o atentie ? batting eyelashes
      Stiu cat este de neplacut in primul rand sa stii ca esti ” vihilat ” si in al 2 lea rand sa-ti ia id-ul si sa ti-l introduca intr-o baza de date si sa te trezesti chiar si spamat. happy Stiu astea, dar uite ca unii chiar vor sa afle din varii motive daca cineva este sau nu ” alive ” . happy

  4. căpcă1 spune:

    poi, daca omu’ e pe „invisble”, probabil ca nu vrea sa socializeze…din varii motive, il doare maseaua, n-are chef, il strang chilotii, ma rog, treaba lui ! de ce ar trebui sa intru, intempestiv, peste el ?!
    daca tu nu ai vrea sa fii deranjata, ti-ar conveni sa te ghiceasca unu’ , asa, tam-nesam ?
    azi e miercuri, sunt moralist si moralizator, ca e zi de post ! happy

  5. Mihaela spune:

    Eh, uneori e bun si detectorul asta. Am avut clienti care dupa ce le faceam treaba nu mai intrau deodata pe net. Si i-am tot cautat, le-am trimis mailuri, nimic si nimic. Pana cand l-am verificat sa vad daca e invisible, bineinteles ca era, l-am contactat si i-am zis : „stiu ca sunteti pe invisible. bla bla (nu sunteti serios, de ce nu raspundeti, intelegi tu). Si minune, a raspuns si m-a platit. laughing)
    Deci eu sunt pro!
    Pacat ca nu mai merg aceste programe. Nu mai detecteaza daca esti pe invisible sau nu. Poate o sa-si revina, cine stie.

    • addicted spune:

      De aia spuneam, ca unora le sunt de folos … Eu am patit asa cu persoanele de la care mai faceam o comanda online si aveam nevoie sa stiu daca se ascund sau ba, daca sunt nesimtiti sau chiar au probleme ,asa cum spuneau!

  6. Paul spune:

    Problema este ca nu o sa existe niciodata un site care sa spuna mereu corect cine este pe invizibil. Asta pentru ca Yahoo lucreaza mereu sa faca in asa fel incat sa nu poata fi detectata acea persoana.De aceea site-urile trebuie sa schimbe parametrii foarte des.Ca sa aflii daca e sau nu bun, testeaza-l pe tine intai. winking

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *