Un desert dulce dulce

Astăzi facem: Fructe cu spumă de brânză.

Avem nevoie de:
500 grame fructe (căpşuni şi caise, fructe de pădure sau doar caise), 250 grame crema de brânză dulce, un ou întreg şi un albuş, 50 grame zahăr, 8-10 biscuiţi.

Preparare:
1. Bate gălbenuşul cu zahărul foarte bine. Adaugă cremă de brânză. La 200 grame brânză bine bătută cu mixerul, adaugi 50-75 grame smanatana grasă şi foarte rece. Baţi totul câteva minute, apoi laşi la rece, înainte de a o folosi.
2. Bate spumă albuşurile şi adaugă-le încet în crema de brânză şi ou.
3. Spală fructele şi lasă-le să se scurgă bine.
4. Rupe biscuiţii în bucăţi mari şi repartizează-i în patru-şase cupe. Pune fructe peste, apoi cremă de brânză.
5. Decorează cu fructe sau frunze de mentă. Lasă desertul la rece cel puţin patru ore înainte de a-l servi.

Aaah, ador reţetele ce nu necesită coacere, care te răcoresc şi sunt gata cât ai spune …. deseeeeeeeeeert!!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. Delius says:

    Am mancat desertul asta in Italia. Mancam zilnic dulciuri d-astea si alte prostii. Si uite asa ma ingrasasem eu 3 kg in 2 saptamani. laughing Eu puneam, “el” dadea jos. laughing

  2. Delius says:

    Cu fructe de padure e the best! drooling big grin

  3. Creve says:

    Ne-am înțeles. Tu cafea, eu asta laughing Las-o de limonadă laughing

  4. Mihaela says:

    Arata foarte bine!
    Si eu prefer retetele care nu necesita coacere, mai ales pe caldura asta…

  5. Arata demential si… au si capsuni! Yamy!
    Offtopic: te invit la concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.