Cum se despart zodiile

Berbec

Berbecul este o persoană orgolioasă şi încăpăţânată. Nu suportă certurile şi indiferent de situaţie îşi doreşte să iasă întotdeauna basma curată. Aşadar, chiar dacă îţi spune că nu mai vrea să continue relaţia, trebuie să îl înţelegi şi să ai în continuare o părere bună despre el. Nativul îţi va explică pe un ton cât se poate de calm şi amiabil motivele pentru care s-a ajuns aici. Astfel nu-şi va strică imaginea publică şi va ieşi elegant din viaţă ta fără prea multe regrete.

Taur

Nativul este o persoană sensibilă şi rabdatore. Iubeşte stabilitatea într-o relaţie, fiind indiscutabil adeptul legăturilor de durată. Astfel, dacă el a ajuns să-şi dorească despărţirea, ar trebui să îţi pui un mare semn de întrebare. Dacă ştii că l-ai dezamăgit inselandu-l nu mai ai nicio şansa de împăcare. Chiar dacă îi va fi foarte greu, va plecă preferând să rupă toate legăturile cu trecutul. Însă, dacă vină va aparţine amândurora, nativul va încerca să salveze relaţia.

Gemeni

Gemenii sunt foarte vorbăreţi şi plini de energie. în general caută să vadă întotdeauna partea bună a lucrurilor, însă au şi ei anumite slăbiciuni. Aşadar, în privinţă despărţirilor lucrurile nu sunt la fel de simple. Nu sunt adepţii relaţiilor de durată, însă nu agreează nici despărţirile. Aşadar, vor adopta un comportament sâcâitor, pentru a-l determină pe celălalt să ia decizia finală.

Rac

Nativul zodiei Rac este o persoană sensibilă şi binevoitoare. În general se implică în relaţii care-i oferă siguranţă şi sensibilitate. Alege să se despartă de celălalt atunci când realizează că nu-l aşteaptă vreun viitor strălucit  alături de el. Este la fel de afectat că şi partenerul sau, însă nimic nu-l mai poate înduplecă odată ce a luat această hotărâre. Deoarece respectă întotdeauna convenţiile sociale, va dori să rămână în relaţii amicale cu fostă iubire, de dragul vremurilor frumoase. Dacă este jignit poate deveni agresiv şi ranchiunos.

Leu

Leul este o persoană foarte orgolioasă, mândră, care adoră să iasă în evidenţa. Însă, în privinţă despărţirilor situaţia stă exact invers. Nativul ţine foarte mult la imaginea să, de aceea va dori să acţioneze cât mai prudent. Leul este direct şi hotărât, însă poate apela şi la teatralitate, drept paravan în cazul scenariilor prea siropoase. Sub nicio formă nu vrea să pâră vinovat şi totodată îţi va propune sincer să rămâneţi prieteni, numai să nu răspândeşti vreo vorba a€œbuna” despre el ulterior. Totuşi, nu este atât de insensibil precum pare, doar că preferă să sufere în tăcere, fără martori.

Fecioară

Fecioară este o persoană responsabilă, foarte atentă la detalii. Chiar dacă tinde să îşi critice deseori partenerul de viaţă, în realitate este foarte ataşată de el şi despărţirea este cel mai greu lucru care i se poate întâmplă. Chiar dacă îi pare rău, îşi găseşte cu greu cuvintele potrivite într-o astfel de situaţie. Dacă este părăsită, va caută cu siguranţă să se răzbune căutând-şi rapid un alt partener. Se va expune cu el în văzul tuturor şi mai ales în faţă celui care a părăsit-o.

Balanţa

Balanţa este o persoană echilibrată şi diplomata, care stăpâneşte foarte bine artă conversaţiei. Totuşi, nu te aştepta că aceste reguli să se aplice şi în cazul unei despărţiri. Poate reacţiona agresiv dacă se consideră nedreptăţită şi va aruncă toată vină asupra celuilalt. Însă, pe măsură ce se va obişnui cu ideea va ajunge la concluzia că această a fost cea mai  decizie. Nu  ultimul rând, îşi  dori  rămâneţi  relaţii amicale.

Scorpion

Deşi este recunoscut drept cel mai răzbunător semn al zodiacului, Scorpionul reacţionează destul de raţional în cazul unei despărţiri. Bineînţeles, atâta timp cât nu a fost înşelat de celălalt. Mai mult, dacă el a fost cel care a provocat separarea se va simţi permanent vinovat pentru suferinţa provocată. Scorpionul este o persoană onestă şi perfecţionista, capabilă să-şi recunoască vină cu capul sus .

Săgetător

Săgetătorul este o persoană diplomata şi prietenoasă, de neclintit în faţă adevărului. Militează întotdeauna pentru armonie şi linişte, fiind hotărât să demonstreze că până şi despărţirile se pot transformă în momente frumoase. Aşadar, când vrea să se despartă va face că totul să pâră o joacă. Oricât ar fi de afectat, nu se va lasă pradă disperării sau cuvintelor agresive.

Capricorn

Capricornul este o persoană abilă şi ambiţioasă, recunoscută pentru inflexibilitatea de care da dovadă atunci când ia o decizie. Dacă a hotărât să se despartă o va face în stilu-i caracteristic: tacticos şi diplomat. Chiar dacă regretă ştie să îşi ţină emoţiile în frâu şi indiferent de situaţie, nimeni nu-i va schimbă decizia  luată. Dacă el este cel părăsit, se va simţi umilit şi nu se va sfii să spună în stânga şi dreaptă că a fost nedreptăţit.

Vărsător

Vărsătorul este o persoană idealistă care nu ştie nici să urască dar nici să rămână indiferentă în cazul unei despărţiri. O separare de persoană iubită îl marchează profund şi permanent va păstra amintiri despre relaţia care l-a făcut fericit. Odată ce hotărăşte să se despartă, cel puţin pentru un timp îşi doreşte să nu mai păstreze nicio legătură cu foastul partener. Însă, cu trecerea timpului ar putea deveni din nou apropiaţi, poate chiar buni prieteni.

Peşti

Peştii sunt persoane sensibile şi emotive care îşi revin mai greu după o despărţire. N-ar fi imposibil să împace şi să se despartă de mai multe ori până vor ficapabili să se dezlipească definitv  de trecut. Dacă au fost dezamăgiţi de persoană iubită, vor plecă imediat fără nicio remuşcare. Peştii iubesc pasional, însă pot ajunge să urască profund, cu aceeaşi intensitate. Timpul însă le va atenua mâhnirea şi ar putea reveni totuşi la sentimente mai bune.

sursa: Kudika


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 21 Comments
  1. zozo spune:

    Eu is berbec, dar nu prea ma regasesc in ceea ce este scris acolo.

  2. Creve spune:

    Eu în niciun caz nu mă voi simți umilit dacă mi se dau papucii. Dacă sunt niște motive okay, dacă nu mi se explică o să mă simt nedreptățit dar nu umilit laughing Și nu o să spun în stângă și-n dreapta ce proastă a fost aia sau aialaltă laughing Cu persoanele apropiate e normal să discuți dar nu așa să pui afișe în oraș laughing

  3. Roxana spune:

    N-am inteles nimic la sagetator, sunt cuvinte lipsa sau cum ? tongue La berbec total neadevarat,cel putin la mine winking

  4. Deni.D spune:

    La zodia mea se potriveşte absolut totul. Înafară de partea cu sâcâitul, e totul ok. big grin

  5. Diana spune:

    La partea cu răzbunarea se înșală rău.
    N-am relații din motive stupide gen „răzbunare”, „ca să îl uit”, „ca să nu fiu singură” și alte chestii.

  6. Diana spune:

    Mai, eu sunt de acord cu ce zice la berbec. Pe bune ca asa e. Bine… mai sunt si situatii exceptionale. laughing

  7. Lusio spune:

    Total adevarat ce scrie la mine..

  8. ANM spune:

    Yep.. sunt rationala cand pun punct. Au uitat sa mentioneze ca nu sunt si dupa. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *