Mi-am adus aminte zilele astea de mult placutul nostru desert preparat de mama prietenului, desert ce se numeste Casta de zmeura. Nu va lasa buzunarul light si nici nu va mananca din timp deci merita sa il incercati!
2 pahare de zmeura pasata
6 oua
250 gr zahar
1 l lapte
300 gr frisca batuta
vanilie
Mod de preparare
Se freaca ouale cu zaharul; Se pune sa fiarba laptele si cand clocoteste se adauga vanilia; Se da la o parte, se acopera si se lasa un sfert de ora; Se toarna laptele incet peste oua, amestecand intr-una; Se pune cratita cu compozitia pe foc potrivit si se amesteca pana se ingroasa astfel incat, scotand lingura, sa ramana pe ea un strat subtire de crema; Se da la o parte, amestecand din cand in cand pana se racoreste. Cand compozitia s-a racit, se combina cu zmeura zdrobita, se toarna in forme si se da la congelator sa inghete bine.
Se freaca ouale cu zaharul; important e ca incepe cu ce-i mai important.
))
Ce sa zic Flo?Fiecaruia ii iese in fata …cate ceva, vorba aia ” fiecare cu ce il doare „.
se bea o bere inainte! eh..cine mai gateaste in ziua de azi, poate lusio?
yamy-yamy , deja curge ceva pe la coltul gurii
Tine gura inchisa!!!
Ioi, fără supărare, dar prima dată mi-a sărit în ochi „Se freaca ouale cu zaharul”
Hmm, mie-mi sare-n ochi o alta fraza : Se toarna laptele incet peste oua ))))).
Ziceam ca plec )