Cu ce putem înlocui zahărul

Când am decis să țin regim am pornit la drum cu gândul de-a renunța la tot ce știam ce-mi dăunează, inclusiv la zahăr. Nu mi-a fost greu să fac asta, am reușit cu succes să-l înlocuiesc cu îndulcitori naturali! Am încercat:

Sucanatul este sucul de trestie integral deshidratat bogat în vitamine şi minerale şi este înlocuitorul perfect al zahărului. Il găsiti la magazinele bio sau la plafar şi poate fi folosit şi la prepararea dulciurilor deoarece suportă temperaturi înalte.

Steviozida este un îndulcitor excelent, natural, pe care-l găsiţi deasemenea in magazinele cu produse bio. Este foarte bogat în nutrienţi şi foarte bun!

Înlocuitorul preferat şi foarte des folosit însă este mierea, foarte sănătoasă pentru organism. Atenţie, însă, cum o consumaţi! Aceasta devine toxică dacă este folosită la temperaturi mai mari de 40 de grade, aşadar evitaţi să o folosiţi dacă ceaiul sau cafeaua sunt fierbinţi.

Voi cu ce obişnuiţi să vă îndulciţi ceaiul sau cafeaua?

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Peter says:

    Tot cu zahăr… La mine chiar nu mai contează silueta, că şi-aşa nu prea pot să pun pe mine… happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.