Ştiaţi că…..

Murăturile previn bolile de plămâni?

Conform unui studiu publicat de site-ul health.com, cercetătorii suedezi au descoperit că bacteriile care se găsesc în murături ajută la prevenirea bolilor de plămâni. Probioticele, supranumite „bacteriile prietenoase”, sunt la fel de eficiente ca antisepticele, ducând la distrugerea bacteriilor periculoase care provoacă pneumonia.

 

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
  1. ioly says:

    nu stiam insa bine ca stiu acum sa merg sa mai fur din borcan cateva laughing))

  2. Diana says:

    Numai bine că îmi plac.
    De fapt, aproape mereu îmi iau ca garnitură în pauza de prânz când mergem să mâncăm un bol de salată de murături. big grin

    • addicted says:

      Toate toate iti plac? Eu ziceam si mai sus ca-mi plac doar harbujii la murat. De fapt so castraveciorii ma incanta dar nu extrem de tare si la fel ca si tine, la garnituri le servesc ca merg cel mai bine de fapt!

      • Diana says:

        Mmmmm…
        Preferata mea absolută e varza murată.
        Îmi plac și pepenii, și gogonelele, și castraveții, și conopida, și morcovii, și țelina, și de caisele murate (sau zarzăre, cum se poartă, le-am descoperit recent murate și sunt extraordinare), șamd.
        Nu prea îmi plac ardeii murați.

  3. Mihaela says:

    Foarte bine, ca mie imi plac mult. happy Si apropo de ce ziceai mai sus, mie pepenii murati nu-mi plac, imi plac insa castravetii si varza murata si gogonelele.
    Noroc ca la cantina de langa servici au mereu muraturi proaspete, asa ca mananc zilnic din astea. happy

  4. Max Peter says:

    Când aud cuvântul “murături”, instantaneu începe să îmi plouă în gură… laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.