Antena1 / Antena3 „aduc” criza in direct!

Romanul ori e fricos, ori excesiv de prudent, ori prea naiv! Sa fiu scuzata insa tind sa trag mai mult catre ultimul „compliment” din simplul motiv ca al nostru drag si naiv roman se uita PREA MULT la tv. si apleaca urechea la toate „coadele” PDL-iste, PSD-iste ( aka cod portocaliu, cod rosu etc.). De ce s-au panicat in asa hal oamenii? Nu au mai prins ierni grele pana acum? Nu au mai fost ger, viscol, troiene de zapada? Aaah, ba da si chiar mai crunt/e, doar ca nu se ” mediatiza ” atat de mult totul; omul era prea preocupat sa stea la gura sobei, sa citeasca o carte etc.

Pe cei care traiesc in catune, la o margine de oras, intr-un sat i-as intelege, le-as intelege disperare si fuga dupa provizii chiar si fara un cod anuntat, insa pe cei care stau in orase nu am sa ii inteleg. NU mai suntem in `54, suntem in 2012 – avem sute de magazine.

Ce erau cu acele cozi in hypermaket-uri? A fost mai rau ca de Craciun si de revelion. Acum ca s-au convins, din nou, ca s-a exagerat, ca nu vine „iarna din `54″, ca nu soseste mai devreme un nou sfarsit al lumii e ca intr-un weekend normal.

Ofticate au ramas insa posturile tv. ce nu mai pot transmite „live” criza din magazine si calcatul in picioare dupa alimente. Aveti nevoie de o dovada? Ia priviti cam ce fac Antena 1 si Antena 3 cand nu mai au ce transmite:

via Facebook

Diacriticele lipsesc, au plecat dupa prozivii!

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. Cătălina spune:

    Ce poţi să mai comentezi la o aşa prostie ?! Stategie de marketing la greu.
    Păcat însă pentru oamenii care au crezut şi au făcut provizii golinduşi portofelele…
    Trăim în România…

    • addicted spune:

      Da, traim in Romania si asta ne goleste buzunarul! Romanii sunt usor de dus de nas, lor ca sa li se ia mintea de la mitinguri si alte manifestatii e de ajuns sa le spui ca vine sfarsitul lumii….
      Mie mi-e mila de batranii ce si-au dat jumatate din pensia,si asa mica, pe medicamentele ce puteau sa le ia peste 2 sapt.si pe PREA multa mancare ….

  2. Cris-Mary spune:

    laughing Prea tare big grin stiri prelucrate ..

  3. george spune:

    eu am fost ieri seara intr-un hypermarket, si ce-i drept erau cateva legume pe care nu le-am gasit, dar nu era cine stie ce schestie asa cum prezentau astia la stiri de rafturi intregi goale.., oricum si lumea e proasta…,proasta rau…

    • addicted spune:

      Ma, nici eu nu am gasit ce de regula gaseam dar acum depinde si pe la ce ora mergi ca nu e nevoie de un cod sau de o nu stiu ce alarma ca sa fie anumite rafturi goale … Si da, ai dreptate lumea e proasta, eu am vrut sa fiu mai blanda si sa zic ca romanii sunt naivi.

  4. george spune:

    eu am mers pe la 23:00 in Real care are program non-stop, de multe ori am mers pe la ora asta si gasesti de toate, faza e ca atat au panicat astia lumea pe la TV, incat se cunoastea pe la legume ca s-a cumparat in draci

    • addicted spune:

      Adevarul e ca da acum e vorba de faptul ca s-a exagerat crunt la aprovizionare dar na, ce sa le faci?Daca le zici sa nu mai puna botul iti spun ” da`nici nu l-am pus, aveam nevoie de alimente „. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *