De ce iubim bărbaţii?

Sentimentele sunt greu de descris în cuvinte, unora le e aproape imposibil să spună de ce iubesc…. Uite însă că mie nu îmi e! Ştiu de ce majoritatea dintre noi iubim bărbaţii; pentru că nu suntem femei fară ei, pentru că ne alintă trupul şi sufletul, pentru că ne sunt măcar o dată în viaţă,  jumătatea după care tânjim, pentru că ne place să fim feminine, fragile şi să nu avem decât puterea de a-i ţine lângă noi.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
  1. Ana. spune:

    Eu zic ca iubim barbatii pentru ca avem nevoie de cineva care sa ne aprecieze. Putem fi femei fara sa iubim barbatii (vezi lesbienele big grin) dar nah, cred ca un barbat completeaza cel mai bine o femeie, o implineste si ii sustine increderea in ea.

  2. Pavel spune:

    Se cunoaşte că se apropie zilele alea… tongue

  3. Diana spune:

    Pentru ca o femeie, alaturi de un barbat, devine un tot. Pentru ca fara ei, nu am deveni mame, nu am putea crea o familie. Pt ca, fara coasta lui Adam, nu ar fi fost si o Eva big grin

  4. Iubim un bărbat pentru că este jumătatea noastră, și fără un bărbat nu reprezentăm un întreg!

  5. Mihaela spune:

    Ii mai iubim si pentru ca sunt capabili sa ne fie aproape cu mai multa sinceritate decat o femeie. Parca mai putina invidie vine din partea unui barbat, decat a unei femei. Parca ei nu tin asa mult la suparare si certuri, cum fac femeile. E mai simplu cu barbatile. Si mai usor.

  6. Ioana spune:

    Frumos ai spus… love struck

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *