Îngrijire feminină. Loţiune tonică Byphasse

Deși eram mulțumită de loțiunea tonică  Bioten – Miere și cimbrișor am decis să o schimb (şi) la insistențele dragulului meu ce nu suporta ” parfumul „. Trebuia să stau la 3 m depărtare de el ca să nu-l simtă! Amuzant dar întradevăr, parfumul este mult prea puternic și, știm cu toate că ideal ar fi ca acesta să fie subtil sau chiar să lipsească!

Cum am ajuns la această loțiune tonică Byphasse? Păi, în timp ce mă fâţâiam în Cora pe la raionul de creme și loțiuni tonice mi-a sărit în ochi acest ” bidonaș „:

Am analizat ce conţine: Aqua, Rosa caninca, Anthemis nobilis, Glycerin, Parfum ( Benzyl Salicylate, d-limonene, Alpha-hexyl cinnamaldehyde, Geraniol), PEG-40 Hydrogenater castor oil, Laneth 75, 2 bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, CI 18050, şi fiind de 500 ml şi la un pret de 12 lei, am decis să o iau.

Acum să trecem la partea ce pe toate ne interesează. Face ce promite? Cu sinceritate spun DA. Este alcool free, NU conține parabeni și pe lângă faptul că este este potrivit tuturor tipurilor de ten, are un parfum subtil și plăcut.

Îndepărtează cu ușurință toate impuritățile, deci curaţă eficient, revigorează tenul, nu îl irită, nu-l lasă lipicios și ce e mai important – nu îl usucă! Îmi lasă de fiecare dată pielea netedă, moale, suplă, numai bună de întins uniform fondul de ten şi parcă îți înviorează tenul! Parfumul dar și eficienţa îmi aduc aminte de loțiunea tonică de la Garnier Essentials varianta roz, încă un produs de care am fost extrem de mulțumită.

Un singur minus „prezintă” – având o cantitate mare este foarte greu de folosit; eu deja am găsit recipiente rezonabile în care îl pot muta de plec câteva zile. Trecând peste acest minus, recomand produsul și în viitor îl voi folosi împreună cu demachiantul care fiind dotat şi cu pompiță parcă mă încântă și mai tare!

Voi ați încercat acest produs?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. pinguuina spune:

    multumim draga de recomandarebig grin
    io nu stiuu ce am patit.. sunt intr-o perioada in care vad ca stau departe de creme..
    oh go on da sunt sigura ca imi revin curand.

  2. ioly spune:

    lotiunea nu am folosit-o, nici demachiantul dar am un dizolvant pentru unghii d ela aceeasi firma si este foarte bun

  3. Alexantza spune:

    E tentanta, poate ajung s-o iau si eu. Demachiantul vreau sa-l iau dupa ce-l termin pe cel de la Balea, am auzit ca e chiar bun. happy

  4. Ce de plusuri-bun ieftin si mult

  5. blonda:) spune:

    eu folosesc aceasta lotiune de vreo 3 ani. este foarte buna si recomand tuturor fetelor care au probleme cu tenul gras si acneea. curata foarte frumos tenul si daca tenul e bine curatat, acneea nu mai aparehappy nu costa mult deci merita incercata (rau nu are ce sa va faca), deci nu mai stati pe gandurihappy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *