Legea atracţiei

Din start spun că nu mă gândesc la atracția fizică ci la atracția a ceea ce gândim și apoi dorim!

Legea atracției ne spune că atragem ca un magnet tot ceea ce gândim. Acest lucru înseamnă că dacă ne gândim la ceea ce nu vrem să avem, cel mai probabil vom avea. Știți voi, cu cât te gândești mai mult la un lucru ( de obicei rău ) cu atât mai repede se va întâmplă. Asta e dincolo de puterea mea de înțelegere dar o accept! Știu sigur un lucru însă, lucrurile care ni se întâmplă în viață sunt determinate de modul în care noi vedem ceea ce ni se întâmplă și ,evident, de ceea ce simțim. Dacă simțim nervi, furie, vom atrage certuri, neînțelegeri etc. Dacă vom simțim tristețe, vom atrage lucruri care să adâncesc tristețea.

La fel se întâmplă și cu minciuna și încrederea! Dacă ne este teamă că cineva ne-ar putea minți și ar putea să ne trădeze încrederea și ne gândim în mod constant la acest lucru, vom fi uimiți să vedem că asta se va și întâmplă. Eu știu, mi s-a întâmplat și cu teamă asta am reușit performanța de a îndepărta pe cineva…. M-am lecuit!

Revenind, SUNTEM ceea ce gândim, diferența stă în CUM gândim. Dacă spunem și gândim, despre o persoană că este rea, că nu este capabilă să arate empatie față de ceilalți, cu siguranță așa va fi dar dacă am gândi despre acea persoană ca despre un om care pur şi simplu nu își exteriorizează sentimentele, poate vom găsi o soluție de a-l înțelege și de a rezona cu el!

Ceea ce semeni, aceea culegi„. Fiecare dintre noi am verificat măcar o datată ceasta zicală. Este și logic, dacă semănăm ură, vom culege ură; dacă semănăm iubire, vom culege iubire!Demănăm recunoștință – culegem recunoștință. NU este totuși o regulă ca MEREU să primim toate acestea. Aici nu mai depinde de noi!

Trageți zilnic linie și încercaţi să vă amintiți: pozitivul atrage pozitiv, negativul atrage negativ. Lucrurile pozitive niciodată nu vor atrage lucruri negative sau invers!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
  1. cristina spune:

    Pe stilul meu, pe gandirea mea pica articolul. happy Asa este, influentam totul in functie de cum gandim

  2. Diana spune:

    Cata dreptate ai. Pare simplu, dar nu e deloc. Trebuie munca. happy

  3. nICO spune:

    E cam greu pe panta asta. Mi s-a spus de multe ori ca ce ceri, aia primesti… si ca ar trebui sa gandesti numai ce iti doresti, pentru cat mai multe sanse in implinirea celor dorite… Am testat fel de fel de situatii… E incredibil cate poti trai intr-o viata!

  4. Creve spune:

    Nu știi că este și o vorbă din popor: de ce ți-e frică, nu scapi!

  5. Lilly spune:

    deobicei parca are mai mare efect atunci cand te gandesti al ceva rau decat la ceva bun, parca „negativul „mai repede isi face simtita prezenta

  6. pinguuina spune:

    chiar am vazut un documentar despre legea atractiei.. parea mai mult o sectasurprise
    dar da, foarte posibil ii sa fie asabig grin

  7. […] Esti ceea ce gandesti si toate lucrurile se aseaza acolo pe fagasul lor, atunci cand trebuie, fara a le forta, si daca mentii un ritm alert si un tonus ridicat, succesul visat poate fi din ce in ce mai aproape. Asadar, ganditi pozitiv, munciti mult si continuati! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *