Cadouri online – Dilema de femeie

  Va spuneam in trecut ca prefer sa fac cumparaturi online decat sa alerg ca o naluca prin magazine in cautare de haine si cadouri pentru cei dragi. Cum sa nu-mi fie drag sa fac asta de acasa din fata calculatorului? De ce sa-mi chinui picioarele si sa-mi zapacesc neuronii pe o astfel de caldura nimicitoare cand pot gasi cadouri online intr-un mod simplu si fara a varsa strop de sudoare si nervi?

Zburdand din site in site, din recomandari in recomandari dau recent de iLUX – un magazin online profi de cadouri speciale pentru femei, copii, business dar si cadouri pentru barbati,  botez, casatorie s.a . Cand sunt toate intr-un singur loc nu poti decat sa spui: perfect!!!

Trecand peste faptul ca am puricat site-ul in lung si in lat si ca deja mi-am trecut in „wishlist” valoroasele dorinte, am facut ochii cat cepele cand am vazut niste lucrusoare dupa care al meu de mult tanjeste: ceas sport cronograf si port visit card.

Va trebui sa aleg din doua una si evident ca sunt in dubii. Stiu ca are nevoie de suportul pentru cartile de vizita dar si ceasul l-ar incanta. Voi ce spuneti? In categoria cadouri barbati a site-ului sunt mai multe chestii de care sunt „lipita” dar sunt femeie: perfectionista, plina de dubii si dileme deci am nevoie de ajutor!! Daca aveti si alte idei, le astept cu drag.  Multam, dau o inimioara pentru cine ma ajuta!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 25 Comments
  1. ioly spune:

    Nici mie nu imi place sa umblu din magazin in magazin dupa lucruri personale sau cadouri si prefer sa fac cumparaturi online chiar daca mi-am luat si teapa tongue
    Am auzit de ilux si am vazut ca au cadouri faine mai ales cele de nunti ma incanta. Tu ia-i ce crezi ca are nevoie mai mult port visit cardul tongue

  2. alin spune:

    Un mouse optic daca lucreaza la calculator big grinbig grinbig grin

  3. Mihai spune:

    Pai draga mea un ceas este mereu bine venit pentru un barbat si pentru o femeie sa nu va uitam. happy

    • addicted spune:

      Deci pentru ceas votezi cum ar veni? Merci merci. Uite ca eu am doua si sincera sa fiu le port destul de rar, acum vara cel putin nu suport nimic nici la incheieturi, nici la gat.

  4. BoB-e (BooBooRequinu`) spune:

    Pai cum sa te arda crunt la buzunar un mouse optic, daca el costa cat portcardul si de 3 ori mai putin decat ceasul. Da` cum sa dai 3bastoane jumate pe un portcard? worried

  5. Lilly spune:

    e asa de greu sa aleg ceva, si mai ales cadoul potrivit ….nu stiu ce te-as sfatui – toate-s faine happy si pretul e fain laughing))

  6. Pato Basil spune:

    frumoase lucruri, dar mi se par cam scumpe pentru bugetul meu.

  7. Denis spune:

    Eu zic sa-i iei ce crezi ca i-ar folosi lui mai mult … Daca are deja un ceas de care e multumit, ia-i un portcard, daca are deja un portcard ia-i un ceas, sau nu stiu laughingTu ar trebui sa fii cea care decide… ar trebui sa stii mai bine ca noi ce-i mai potrivit tongue

  8. vienela spune:

    Eu optez pentru ceas, ca mi-s femeie practica. Sa nu poata spune ca nu a stiut cum a trecut timpul. tongue

  9. Loryloo spune:

    Mie-mi place mult ceasul si cu siguranta nu poti da gres cu ele!
    Oricum, esti o fericita, ai de unde alege laughing
    Si eu sunt in dilema zilele astea, am nevoie de un cadou pt el…si zau nu am nici o idee. Ceas i-am luat deja laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *