Ranile raman

  S-a spus că timpul vindecă rănile, nu sunt de acord cu aceasta. Rănile rămân. În timp, mintea, pentru a rămâne sănătoasă, le acoperă cu cicatrici, iar durerea scade în intensitate, dar nu dispare niciodată. – Rose K.

The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue and the pain lessens!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
  1. Max Peter spune:

    E perfect adevărat.

  2. Lilly spune:

    cand ai o rana si se vindeca raman cicatricile, nimic nu poate schimba asta big grin

  3. Torden spune:

    Hmm… nu-s de acord. Daca lupti cu adevarat sa treci peste un lucru care te-a afectat, atunci il depasesti, il invingi, te schimbi si te ridici desupra lui… chiar si deasupra ta. Devii un alt… „tu” – fie ca te inraiesti sau ca devii mai bun si mai puternic. Si cand te uiti in urma – lucrurile rele nu te mai ating decat sub forma unor amintiri neplacute.

    • addicted spune:

      Uita-te la ce ai zis la sfarsit, exact la sfarsit ” nu te ATING decat sub forma unor amintiri neplacute ” – cumva tot te ating si asta pentru ca ramane o cicatrice. Trecem noi peste toate, avem puterea de-a o face, ne vindecam dar cu o cicatrice tot ramanem, una care ne atinge cand privim in urma.

  4. vienela spune:

    Oricat ai fi de bun, si oricat ai incerca sa depasesti unele probleme, amintirile revin cand te astepti mai putin, chiar daca nu mai au intensitatea de altadata.

  5. zdwub spune:

    Din pacate cicatricile raman pe viata sad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *