O mana de ajutor

O mana de ajutor incepe intotdeauna cu o vorba buna.

Vorbele bune in ultima vreme au venit de la cei de la care le asteptam mai putin. Persoana in cauza mai mult ca sigur se simte si ii multumesc! Suntem glumete, mistocare, injuram ca un birjar dar suntem oneste si spunem totul verde in fata. Asteptam, din pacate, acelasi lucru si de la cei din jur si nu le primim! Nu e bai, cel putin noi ne intelegem, right?

Imi place sa descopar ca aproape imi sunt mai multe persoane decat credeam, ca nu stau acolo cu nici un interes si revin sa te intrebe ” cum mai esti? „. Am primit un ajutor in plus si un necaz in minus – am cu cine-l imparti!

Pentru restul exista o vorba ce o voi pune in aplicare : ” Acela care vede pe cineva în nevoie, dar aşteaptă să fie rugat să vină în ajutor, va întâmpina un refuz crunt.

Thank you I. !


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Max Peter spune:

    Aici cred că vorbim aceeaşi limbă. Ajutorul dat din interes nu prea se poate numi ajutor.

    • addicted spune:

      Da. Asa-i ca iti „place” cand un om vine la tine la nevoie, la sfatuit si apoi daca ceva ii reuseste nu te cauta sa iti comunice, sa impartaseasca, cu tine reusita? Si nu iti „place” si cand primesti ajutor doar ca mai tarziu sa fii nevoit sa il dai fortat?

  2. Aniela Deby spune:

    Eu nu dau ajutor decat cand simt happy In felul asta, ma simt eu bine cand o fac. Ajutor primesc rar laughing n-am prieteni buni, sau n-am prieteni in offline competenti sa faca asta. In online, ma ajuta lumea toatalaughing

  3. […] iubitori de cinema, într-un fel sau altul, poate îmi răspund şi îmi dau sugestii şi: Mixy.ro, Addicted, Alex Bodoli, Almanahe, Bibliophile, Blog de cărţi, ChGabriela, Colţu’ cu muzică, […]

  4. vienela spune:

    Eu ajut pe toata lumea, daca am posibilitatea, indiferent daca mi se cere sau nu ajutorul. Singurii pe care ii evit sunt cersetorii profesionisti. Si chiar daca se intampla sa nu primesc acel multumesc, ma simt la fel de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *