Gandirea barbatilor si a femeilor

 Unor barbati nu le poti scoate conceptiile nici cu patentul. Multi sunt nehotarati, nesimtiti, aroganti sau pur si simplu prosti! De ce? Pentru ca dau atat de multa importanta aparentelor, atat de multa incat uita ca nu ambalajul conteaza, conteaza ce e dincolo de el. Ok, ai niste standarde; ok, ai pretentii; ok dar alea cumva trebuie sa se plieze si pe ceea ce esti TU. Nu poti avea un print cand tu ai un comportament de servitoare, nu poti avea o printesa cand tu esti ” taran „. Sau poti, daca ai mult noroc si celalalt e prea orb sau lipsit de…. alternative.

Mi-e sila de cei care isi asteapta printesa perfecta: frumoasa, desteapta, de gasca, tupeista, gospodina in bucatarie si ….. in pat; mi-e sila de cele care asteapta ca barbatul lor sa vina pe un cal alb ( a se traduce Mercedes/BMW s.a ), de cele care viseaza la o „armura” lucioasa si p….. ortofelul greu si gros; mi-e sila in general de cei care nu-si vad de lungul nasului si care, din toate punctele de vedere, NU MERITA ce asteapta pentru ca ar fi prea mult/bun pentru ceea ce sunt!

De ce atatea pretentii pe astfel de oameni? De unde vin pretentiile astea?Din ceea ce vad la televizor? Din cartile cu cenusaresele ? Ah, stai… cenusaresele aveau minte si stiau sa o foloseasca. Mh, de unde?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Mihai spune:

    Toti au dreptul sa viseze. happy

  2. Dana spune:

    Nu visele sunt probleme, toti au dreptul sa viseze orice atata vreme cat stiu ca e doar un vis. Multi insa nu prea au simtul realitatii. Si, desi se uita des in oglinda, multi nici nu vad ce e de vazut… Isi spun de dimineata ca el/ea este cel mai/cea mai… si pornesc la drum, plini de optimism si… pretentii de tot felul.

    • addicted spune:

      Exact, simtul realitatii…. Eu inteleg ca e nevoie de un strop de optimism, ca trebuie sa te imbarbatezi, in orice situatie dar uneori unii parca se vad prea de tot in oglinda si se ridica prea crunt in slavi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *