Concurs de (i)LUX !

 In noiembrie este ziua dragei mele cumnate si deja incep sa ma agit pentru ca ceea ce vreau sa fac vreau sa o lase „muta”. Stiti cu totii ca sunt o fecioara  perfectionista prin urmare imi doresc cu ardoare sa nu o dau in bara si vreau ca surpriza sa fie impecabila din toate punctele de vedere, sa fie un cadou de lux!

Am experienta in a cumpara cadouri pentru cei dragi si stiu deja ce vreau sa ii cumpar – o caseta de bijuterii – iar la mijlocul surprizei va sta… nimeni alta decat nepotica mea! Planuiesc sa imbrac micuta cu un tricou chic pe care voi scrie un mesaj pentru cumnatica si voi incerca sa o „indrum” sa ii strecoare in liniste cadoul sub pernuta, dimineata devreme. Imi va iesi oare planul? Voi ce spuneti?

Sunt curioasa de ideile voastre, de modalitatile pe care le-ati folosi voi pentru a va surprinde parintii, iubitii, iubitele; orice persoana draga voua! Cu a voastra idee, nu numai ca ma ajutati pe mine dar puteti participa si la concursul organizat de iLUX.ro cu ocazia relansarii site-ului ce aduce o groaza de noutati de senzatie pe care sunt sigura ca le veti observa o data ce veti intra pe site ; relansare va ofera si ceva ce poate face pretentioasa toamna mai frumoasa, o umbrela marca iLUX la toate comenzile care depasesc 200 de lei. Promotia fiind valabila in perioada 22 octombrie – 16 noiembrie.

Revenind, la concurs poate participa oricine si puteti alege produsele din orice categorie: cadouri barbati, business (pentru sefe, sefi sau chiar angajati), cadouri pentru botez, casatorie, cadouri femei, de casa noua s.a Aveti de unde alege, credeti-ma!

Conditiile participarii sunt simple, nu trebuie decat sa:

  • Intrati pe site-ul iLUX.ro si sa alegeti un produs pentru care veti concepe un scenariu creativ, original, despre cum v-ati surprinde persoana draga cu darul respectiv;
  • Lasati apoi un comentariu pe blogul iLUX , la articolul destinat concursului , adica AICI.

Cel mai original participant castiga un bar glob pamantesc de birou iar castigatorul va fi anuntat initial pe pagina iLUX de Facebook si apoi pe blog!

Perioada desfasurarii concursului : 22-26 octombrie ;

Sa aveti inspiratie si bafta!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Mihai spune:

    Particip si eu dar las sa fie mai multa lume big grin

  2. ioly spune:

    Aia mica, cand o sa creasca mare si o sa afle ca ai folosit-o o sa iti ceara ea un premiu. laughing Ideea e buna, ai sa o surprinzi mai ales ca e cea mica la mijloc.

  3. vienela spune:

    O caseta de bijuterii mi-as dori si eu sa primesc de ziua mea sau chiar mai devreme. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *