Motive pentru care femeile ii urasc pe barbati

 Evrika, timesonline.co.uk a descoperit cu ajutorul unor doamne si domnisoare care sunt motivele pentru care femeile urasc barbatii. Evident, nu este vorba de toate femeile si de toti barbatii, unele dintre noi isi adora jumatatea, altele le-ar da in cap si i-ar trimite sa doarma pe… balcon.

Nu stiu daca mi-am pierdut sau nu timpul citind cateva din „plangerile” primite la adresa celor de la timesonline; asta hotarati voi.

Lista este alcatuita din urmatoarele atitudini cu mare spor de periculozitate:

” Barbatii tind sa creada ca ordinea in casa e tinuta de niste zanute ale curateniei care spala si calca tot, plus duc si gunoiul, dar umplu si frigiderul cu mancare. Zanutele acestea fac totul, si nu femeile, de aceea nu considera necesar sa dea vreo mana de ajutor.
Asteapta sa fie laudati cand fac si cel mai marunt lucru (in ciuda faptului ca le ia secole sa-l termine).
Sufera selectiv de sindromul nasului infundat: incapacitatea de a-si simti mirosurile propriilor trupuri, cele ale cosurilor de gunoi pline sau ale chiuvetelor infundate. In schimb au mirosul la fel de fin ca al unui ogar cand e vorba sa simta ca partenera lor a baut mai mult vin alb decat trebuie sau ca e ceva bun bagat la cuptor.
Sar cu solutii de tip repara orice, oricand, pe loc, cand femeile vor doar sa se faca auzite – nu par sa inteleaga ca si femeilor le place aventura.
Sunt incapabili de a gandi mai departe de saptamana viitoare si de a face aranjamentele pentru vacanta sau pentru vreo distractie.
Sufera de datalexie: incapacitatea de a-si aduce aminte (sau macar de a le pasa) de chestiunile pe care le-au planificat impreuna cu partenerele lor. Vezi aniversari, zile de nastere, Valentine’s Day.
Retin gresit numele prietenelor, copiilor, partenerilor de afaceri ale iubitelor lor, chiar si ale acelora cu care abia ce s-au vazut.
N-au nici un chef sa vina in pat, mereu gasind ceva distractiv la televizor, calculator, la fel de bun ca sexul.
„Sufera” de gripa barbateasca si de ipohondrie fara rusine.
Cheltuiesc economiile familiei pe super telefoane si alte gadget-uri ridicole si scumpe.
Isi curata zgomotos si scarbos gatul si nasul la dus.
Lasa mormanele de monede pe care si le scot de prin buzunare pe oriunde apuca, la fel ca pe vremea cand traiau singuri.
Au rabdare zero la cumparaturi, cu exceptia celor facute pentru ei, carora le acorda o atentie patologica, de bolnavi ce sufera de sindrom obsesiv-compulsiv.
Stau ore intregi pe WC. Chiar asa de dificil poate fi?
Trimit mesaje criptice pentru ca nu s-au gandit prea mult atunci cand le-au scris.
Par intotdeauna sa vrea sa-si rupa gatul la schi.
Sunt convinsi ca limitele de viteza de pe autostrada nu li se aplica si lor.
Iesitul lor „la o bere” ii aduce praf, la patru dimineata, acasa (si se pare ca le si inchide automat telefoanele).
Evita conflictele, preferand sa lase lucrurile sa fiarba in suc propriu.
Niciodata nu fac patul – „Are nevoie sa se aeriseasca!”.
Pun stapanire pe televizor.
Isi venereaza mamele, crezand ca-s perfecte si vorbesc prea mult despre cum fac si dreg ele lucrurile.
Jinduiesc dupa orice are sani mari si picioare dezgolite.
Cred ca frumusetea lui Cheryl Cole e 100%naturala. ”

De acord cu unele, de exemplu DA barbatii cheltuie bani pe super telefoane, gadget-uri si componente DAR femeile cheltuie pe pantofi si genti – desi au destule! De acord si cu mormanele de monede, eu personal le gasesc si pe sub pat si printre haine – am sa ma imbogatesc! In rest…. al meu e clean.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
  1. Ms Pink spune:

    Singurul loc in care pot sa spun ca il regasesc pe B. este in datalexie, insa isi aduce aminte de fiecare data, in fiecare luna, ce este cel mai important si anume aniversarea noastra. In restul „plangerilor” nu il gasesc, asadar cred ca ma pot considera o norocoasa. big grin

    • addicted spune:

      Amen to that! Chiar esti norocoasa.

      Mai stiu pe cineva care lunar isi aduce aminte de ziua aia mare si importanta ( se pare ca e la fel si pt.ei din moment ce isi aduc aminte!? ). In plus de asta, lunar o si sarbatorim! Stiu persoane ce rad de noi pentru ca vai draga Doamne suntem penibili si e pueril insa nici ca-mi pasa. O sarbatoresc si atunci si in fiecare zi de vreau si de simt asta, cand voi imbatrani si nu-mi voi mai aduce aminte nici unde imi e proteza ce mai fac!? laughing

  2. Mihaela Curea spune:

    Pe al meu nu îl regăsesc pe listă, așa că nu mă plâng. Nu e perfect, dar mă ajută mereu la curățenie și gătit când e cazul, la shopping are răbdare pentru că e importantă părerea lui și ne place să ne sfătuim unul cu celălalt la mâncare și haine, e puțin dezordonat, dar dacă îi atrag atenția, face.
    Eu zic că și noi femeile le avem pe ale noastre, mereu haine și pantofi, îngrijire la saloane, mai uităm de zile importante, să fim corecte winking

    • addicted spune:

      Adevarat, nu ne facem si nici nu ne face nimeni usi de biserica tocmai de aceea am precizat ca si noi suntem cu ale noastre! Cred ca este un echilibru..
      Sunt care uita zile, eu nu le uit, aici nu pot sa zic nu.

  3. Loryloo spune:

    Mai fetelor, norocoase mai suntem! Nici al meu trantor nu se regaseste printre cele de mai sus. Doar mai cheltuie din cand in cand prea mult pe jocuri pentru scumpul sau ps3, dar sunt economiile lui, asa ca n-am ce zice.
    In rest, ei aproape perfecti, noi mereu iubibile, what a wonderful world laughing

  4. elly weiss spune:

    Nu stiu daca e asa. N-am locuit suficient de mult cu unul ca sa pot spune daca e asa sau nu.
    Ipohondria nu e o gluma. Asa sunt mai toti barbatii. Ei chiar cred ca sunt bolnavi de toate cele. laughing

  5. vienela spune:

    Al meu lasa prin toata casa banii scosi din buzunare, dar pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc. Am mereu pusculita pregatita sa ii primeasca. laughing

  6. Mihaela spune:

    Multe se potrivesc intr-adevar. happy Nu stiu cum, dar lui Felix aproape mereu i se face rau cand e la cumparaturi. Il doare capul, burta, orice, numai sa ajunga mai repede acasa. happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *