Amalgam de sentimente

Daca intrebi pe cineva ce este iubirea va sta minute in sir sa se gandeasca, va incerca sa ii dea o definitie exacta si… nu va reusi.

Iubirea nu are definitie, e un amalgam de sentimente uneori contradictorii si alteori complementare. E acea stare de bine pe care o simtim in trup si in suflet atunci cand suntem in preajma unei persoane!  Iubirea inseamna comunicare, respect, devotament si afectiune. Iubirea fara respect este…. stearsa.

De cate ori nu ati auzit spandu-se ca iubirea da aripi? De cate ori nu ne-a facut sa ne simtim stapanii lumii? Uneori face asta, alteori ne induce nesiguranta si tristete iar lipsa ei produce goluri imense!

Multi scriu iubirea in versuri si o transpun in muzica iar altii… pur si simplu o traiesc, cu nebunie si curaj. Nebunie pentru a te simti si a te purta ca un copil pana si la maturitate si curaj pentru a declara ceea ce simti. Nebuni putem fi cu totii insa curajosi doar putini dintr noi sunt…

Pentru mine iubirea inseamna traire intensa, visare, emotie, vibratie, teama, curaj, emotie, fericire si mai ales… prietenie!  Iubirea este un privilegiu al conditiei umane.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
  1. Minnie spune:

    Marele Lucian Blaga susținea următoarele: „Tot ce contează în viață în mod deplin și dureros este iubirea”

  2. ioly spune:

    Iubirea chiar da aripi si-mi place mult cum vorbesti tu de iubire. happy O traiesti frumos observ…………….

  3. Lilly spune:

    tu emani iubire prin toti porii happy

  4. NightOn spune:

    Ai menționat că pentru tine, printre altele, iubirea înseamnă teamă… Sub nici o formă, iubirea nu are cum să fie teamă, iubirea nu trezește astfel de sentimente. Omenirea încă nu a descoperit, cu adevărat, ce este iubirea, iar definiția fiecăruia dintre noi despre iubire este doar o pură presupunere bazată pe propriile trăiri și cam atât.

    • addicted spune:

      Inseamna si teama…. Teama ca poti pierde ce ai, e de ajuns sa te uiti in stanga si in dreapta si sa vezi cum se pierd oamenii in diferite moduri ( ma refer la cele mai drastice, nu puerile ) iar teama asta vine tot din iubire! Vine si din ceea ce ai trait in trecut si in mod nevoit ai pierdut.
      Pentru mine, exact – pentru mine, iubirea inseamna si teama si acum cred ca ai inteles la ce fel de teama ma refeream.

      • ioly spune:

        De acord cu tine, cu teama e ca si cu gelozia, exista si in cantitati mici e bine venita. E oarecum placut sentimentul ca cineva se teme c-ar putea sa te piarda……………………..

  5. Ms Pink spune:

    Sa iubesti pe cineva nu inseamna doar bunastare, veselie si fericire. Inseamna in primul rand devotament. Trebuie sa ai taria sa lupti pentru ceea ce iti doresti si sa strangi din dinti atunci cand nu mai poti si sa mergi mai departe.
    Iubesti pe cineva atunci cand te lupti cu tine si cu el pentru a va rezolva problemele si pentru a le depasi. Atunci cand nimic altceva nu mai conteaza, ci doar faptul ca sunteti impreuna. Pentru ca exista momente in viata cand cel mai mult conteaza intr-o relatie, parteneriatul, nu partea romantica. Conteaza sa ai un partener de nadejde, care iti asigura spatele si care este acolo cum stie el mai bine. Si as putea sa umplu pagini intregi cu ce inseamna iubirea.. Iar toate astea le vad datorita tie, Addicted. big grin kiss

    • addicted spune:

      Exact! Nu e doar lapte si miere intotdeauna si nici nu trebuie sa fie pentru c-am pica intr-o crunta monotonie.
      Iubire inseamna sa fii acolo si cand iti sare tandura, cand ii sare tandura, sa fii acolo cand e insuportabil, cand e absurd, cand esti insuportabil si absurd. Iubire inseamna si a fi…. in permanenta acolo, cand e bine, cand e rau, cu rabdare mai ales cand omul de langa tine iti demonstreaza ca merita! Si noi stim ca merita, ca meritam.
      Si… cum spunea cineva azi dimineata:
      ” Fara romantism, dragostea se usuca
      Fara respect, dragostea se pierde
      Fara grija, dragostea devine plictisitoare
      Fara onestitate, dragostea devine nefericita,
      si fara incredere, dragostea devine instabila”

      Daca vezi astea si altele datorita mie inseamna ca ceva bun stiu sa fac. big grin kiss big hug Ma bucura faptul ca ai urechi sa asculti si ochi sa vezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *