Zodiile si obiectele norocoase

 Nu sunt superstitioasa de fel, trec pe sub scari, nu scuip pe 3 ori daca imi taie o pisica, calea, nu tin la zilele de 13, de marti/vineri 13 s.a dar pot spune ca am cateva obiecte vestimentare si lucruri de care sunt legata si le consider…. norocoase. Mna, ceva bizar trebuie sa am si eu! tongue

Eu ca eu dar iata ce obiecte aduc noroc fiecarei zodii:

Berbec

Esti un semn de foc, ceea ce inseamna ca iti poarta noroc culorile aprinse – rosu, portocaliu – si simboluri precum steaua, luna, soarele. Pentru femei, sunt norocoase bijuteriile cu rubine. Daca esti pasionata de Feng Shui, incearca sa porti la tine simbolul Dorje – simbolul budist al tunetului.

Taur

Zodia ta este guvernata de Venus, iar metalul favorit al zeitei Venus era cuprul. Iti poarta noroc accesoriile din cupru, dar orice bijuterie din metal cu pietre iti poate aduce bogatie, sanatate si dragoste. In general, poarta asupra ta elemente care provin din pamant pentru ca esti un semn de pamant. Pentru a atrage norocul in casa, agata deasupra usii o potcoava de fier.

Gemeni

Fiind un semn de aer, ti se potrivesc fluturii, libelulele sau pasarile. Aceste simboluri „inaripate” iti aduc popularitate, creativitate, imaginatie si libertate. Ca sa fii mai comunicativa si mai creativa, tine in casa sau pe birou o pana de pasare. Ca sa alungi ghinionul, e bine sa ai mereu la tine o oglinda.

Rac

Elementul tau este apa, deci iti poarta noroc pestii, delfinii, stelutele de mare sau alte simboluri care au de a face cu apa. Ca sa atragi fericirea in dragoste, poarta scoici sau perle. Iar pentru noroc in cariera ai nevoie de o bjiuterie din argint in forma de luna.

Leu

Soarele, luna si stelele sunt cele mai noroacoase simboluri. Dar fiind un semn de foc e mai bine sa ai la tine bijuterii din aur sub forma de flacari sau soare. Te ajuta si simbolurile in forma de pisica, mai ales in cariera. Ai nevoie de talismane norocoase in special atunci cand pleci la drumuri lungi pentru ca nu esti cea mai prudenta persoana.

Fecioara

Ca semn de pamant, cele mai bune talismane sunt pietrele naturale, in special cele cu gauri rotunde in ele. De asemenea, iti aduc noroc elementele care simbolizeaza Terra, fie ele bijuterii sau obiecte de decor interior. Pentru prosperitate, poarta la tine obiecte in forma de fructe: mere, prune, piersici. ( recent mi-am luat un merisor ) ;

Balanta

Ca si celelalte semne de aer, ai nevoie de talismane care reprezinta pasari. Pentru succes in afaceri, tine la tine un simbol in forma de soim. Pasarea colibri te ajuta sa urci pe scara sociala, iar randunica iti poarta noroc in dragoste, ca si simbolul unui Cupidon inaripat. Ca sa treci cu bine peste orice provocare e bine sa ai la tine un ametist.

Scorpion

Esti semn de apa si iti poarta noroc simbolul Lunii. Aceasta, ca si apa, reprezinta subconstientul care iti poate transmite mesaje importante daca stii sa-l asculti. Bijuteriile de argint in forma de stea iti aduc noroc in viata profesionala, iar pentru a avea succes la sexul opus ai nevoie de simbouri precum sarpele sau marul.

Sagetator

Ca si alte semne de foc, ai nevoie de reprezentari ale stelelor si soarelui. Iti aduc noroc si simbolurile zodiei tale, arcul si sageata. Daca porti la gat o inima strapunsa de o sageata ai sanse mai mari sa-ti gasesti jumatatea. Iar pentru fericire in relatia de cuplu, poarta bijuterii din sidef.

Capricorn

Ca semn de pamant, e bine sa tii la tine o piatra, fie ea pretioasa sau nu. Cel mai potrivit pentru tine este cuartul roz, care te ajuta sa-ti pastrezi concentrarea necesara pentru atingerea scopurilor. Ametistul te ajuta sa eviti capcanele in afaceri si in dragoste, iar daca vrei sa atragi banii ai nevoie de o bucata de mica (aurul nebunilor).

Varsator

Creaturile inaripate aduc noroc tuturor semnelor de aer, inclusiv Varsatorului. Ca sa te feresti de accidente, tine la tine o buburuza. Pentru mai multa creativitate ai nevoie de o libelula, iar ca sa eviti problemele financiare, bazeaza-te pe reprezentari ale albinei.

Pesti

Elementul ca guverneaza zodia ta este apa, asa ca iti poarta noroc simboluri precum marea, raul, cascada, valurile. Dintre metale, alege argintul, iar in ce priveste pietrele, e bine sa ai la tine un smarald. Foarte norocos pentru tine este si tridentul zeului Neptun. Ca sa fii mai comunicativa si sa ai noroc in dragoste, poarta la gat un delfin din argint.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Total eronat in ce ma priveste. rolling on the floor Au presupus ca fiind semn de foc, imi place rosul, portocaliul. Nu suport nuantele de rosu. Ador albastrul si verdele… happy

  2. vienela spune:

    Deci instinctul meu nu ma insela, cand ma punea sa adun pietricele de rau sau de pe calea ferata. Urmeaza sa le fac gaurele, pentru a le purta pe post de medalioane. laughing

  3. Narcis spune:

    La Varsator modifica „finaciare” cu „financiare” big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *