Zodiile si momentele tensionate din 2013

Afla in ce perioada a acestui an poti avea probleme si momente tensionate, in functie de zodia ta.

Berbec

In perioada iulie – septembrie 2013 poti intampina probleme in viata sentimentala. Gelozia, posesivitatea si unele secrete care ies la suprafata iti arata ca intre dragoste si ura este doar un pas 

Taur 

Luna septembrie 2013 iti aduce cele mai mari dificultati in dragoste. Daca esti singura, vei putea avea parte de o dezamagire in amor. Cei care sunt casatoriti pot avea cumpene serioase in casnicie.

Gemeni

Finalul lui 2013 va fi foarte sensibil pentru tine, din punct de vedere sentimental. Evenimentele neasteptate care te bulverseaza sunt cauzate de aspecte astrale pe care le intalnesti foarte rar in viata.

Rac

In ultimele luni ale lui 2013 vei avea parte de cele mai tensionate momente in viata ta sentimentala. Luna noiembrie este cea mai sensibila din acest punct de vedere.

 Leu

In 2013 te asteapta decizii importante in viata amoroasa si, din fericire, nu vei avea parte de cumpene sau momente tensionate marcante 

Fecioara 

Primele trei luni din 2013 vor avea o semnificatie aparte pentru tine. Momentele dureroase, cauzate de dezamagiri, minciuni sau secrete te vor pandi la orice pas.

Balanta

In lunile martie si aprilie ai putea intampina cumpene in viata ta amoroasa, mai ales daca ai deja o relatie stabila. 

Scorpion 

Primele trei luni ale anului sunt cele care iti pot aduce momente de cumpana in viata sentimentala.

Sagetator

Finalul lunii mai 2013 va fi tensionat pentru tine in dragoste. Relatia ta ar putea fi zguduita de propriile tale greseli.

Capricorn

Sfarsitul lunii aprilie se anunta dificil pentru tine in dragoste, in 2013. Ai putea fi inselata sau dezamagita intr-o relatie noua.

Varsator

Cumpenele tale in dragoste ar putea sa apara in prima jumatate a anului. Poti fi mintita, inselata sau iti poti oferi inima cuiva care nu merita.

Pesti 

In luna iulie ai putea avea parte de cumpene anul acesta. Este valabil in special pentru cei care sunt in cautarea iubirii.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
  1. zdwub spune:

    Hmm thinking interesant…trebuie sa ma astept deja la minciuni si inselat?thinking Draguta atentionarea…acum ramane de vazut daca se si adevereste laughing

  2. Minnie spune:

    Ufff! De ptima luna aproape ca am scapat… mai am 2! (zise scorpionul) laughing

  3. Rolling Ideas spune:

    Eu am momente tensionate fix acuma – nu mai rezist cu nepoată-mea!

  4. Larisa spune:

    Aoleo…mai bine nu citeam!! Eu sunt balanta laughing deci sa fiu atenta atunci tongue

  5. ANM spune:

    ce cumpana? ca am fost mai fericita ca niciodata.laughing e prima data cand nu mi se potriveste la ce scrii tu aici

  6. Cris-Mary spune:

    NO NO, nu-i frumos asa happy

  7. TzaCaNeL spune:

    Eu care sunt berbec cred ca am inceput de acum. Dar pe jumatate ce zice acolo. laughing

  8. the diabetes protocol program spune:

    ^. . Background: I’m applying for an MFA in creative writing program, and I’ve never taken a creative writing course. Most of my creative writing knowledge comes from research I did on my own. I’m wondering if during my research I at least learned the basics of creative writing, or if I really do need to take a course before starting the program? What do you think? I know most of the literary elements and how they can be implemented, though I can’t say that I implement them well..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *