Crema de noapte cu diamante

Cei de la 111 SKIN au lansat de curand ceea ce numesc ” solutia pentru toate dorintele tale in materie de cosmetica. ” si anume crema de noapte cu diamante negre : Diamont night cream.

Ok, argila nu mai e la moda deci hai sa facem creme si lotiuni din… diamante dar in cazul aceta nu orice fel de diamante, nu? Negre! Revenind totusi,  se pare ca particulele „magice” de diamant negru sunt microsfere asta insemnand ca penetreaza straturi mai adanci ale pielii si transporta direct ingredientele pentru reintinerire ce le contine aceasta crema :  formula NAC Y2, Colagen de tipul I si III si acid hialuronic. Binenteles, ne sunt promise si alte chestii: hidratare intensa, diminuarea semnelor imbatranirii, regenerarea si refacerea vitalitatii pielii – de cate ori nu auzim toate astea?

Eu zic pas, nu sunt impresionata de crema de noapte cu diamante negre si nu as da 599 de lire pentru ceea ce EU numesc ” apa de ploaie din comert”. Voi ce spuneti? Daca doriti sa o comandati o gasiti pe site-ul 111 SKIN


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Mihai spune:

    Si nu spun de unde-s aceste diamante cu particule microsfere? Ma face sa rad. rolling on the floor)))

  2. Ioly spune:

    Prea scump nu m-as arunca sa o iau…………

  3. Loryloo spune:

    Pe astia i-a inspirat Rihanna probabil laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *