NOTD: Pixie Dust NYX by Zoya

Baietii nu vor prezenta interes pentru ceea ce voi spune asa ca le spun din timp sa citeasca altceva,  asta daca nu cumva au prietene carora le plac ojele si au, ca si mine, o adevarata colectie.

Bun, revenind… Va vorbeam zilele trecute de obsesiile femeilor si am pomenit de noul meu pitic pe creier, pitic numit Zoya ( yeah, suna ciudat ), mai exact nuanta de oja NYX din gama Pixie Dust. Totul a pornit de la a mea Irina, care s-a gandit sa nu fie egoista si sa-mi impartaseasca noile mici descoperiri, in materie de oje. Schimb de „experiente” facem mereu, fiecare ca este vorba de ojele de la Flormar sau fondurile de ten.

Nu pot spune cate pagini de internet am puricat impreuna si cam la cate nuante ne-a ramas gandul si inima….

Eu, dupa cum va spuneam, m-am oprit la Pixie Dust NYX Zoya, firma de care nici macar nu auzisem pana in acel moment! Am intors initial toate nuantele pe toate partile, m-am enervat ca nu stiam ce sa aleg, m-am bosumflat si intr-un final vine langa mine si a mea scumpa jumatate si ma ajuta sa ma decid. Pe langa asta, aflu ca o voi primi si cadou pentru ca mi-s mica si scumpa! big grin

Cum am pus mana pe ea cum am incercat-o. Textura ojei este  liquid sand si am aplicat-o in 3 straturi, fara toap coat. Sa imi scuzati unghiutele, am fost atat de nerabdatoare sa incerc oja incat nu m-am mai ingrijit de ele ca la carte.

Sunt ferm convinsa ca daca voi aplica si top coat va arata si mai bine! Oja a costat 39 de RON si sunt mai mult decat incantata de nuanta si de calitate. Sigur va mai urma una, poate rosie!?

Mh, ce spuneti domnitelor?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
  1. Ms Pink spune:

    Eu astept cu nerabdare sa ajunga colectia de vara love struck Vreau Zoya Destiny si Zoya Stevie love struck Oh, the beauty!!

  2. Ioly spune:

    Daca e albastra e numai buna. big grinbig grinbig grin

  3. Alexandra spune:

    Cea roşie îmi place şi mie cum arată. Tentant…tentant… big grin

  4. Anca spune:

    Cam scumpa dar daca e de calitate cred ca merita

  5. raluca tanase spune:

    de unde pot face rost de aceasta oja?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *