Ceva cochet si o surpriza la pachet

” Misterul este esenţa creativităţii. Misterul, şi surpriza! „

Atunci cand oferi un cadou unei persoane speciale din viata ta intreaga atentie trebuie acordata pana si celor mai marunte lucruri. Trebuie sa ii arati celuilalt cat de bine il cunosti alegandu-i un cadou deosebit,  „invelit” intr-o galanta surpriza, de proportii chiar!

Pentru lunile care urmeaza imi fac deja scenarii despre cum as putea sa imi surprind iubitul, de ziua lui. Dealungul anilor am reusit sa fac asta, am reusit sa il surprind cu diverse cadouri pentru iubit : ba cu afise, ba cu lucrusoare personalizate, ba cu o cina romantica! Da, si femeile pot surprinde barbatii cu o cina romantica, nu doar invers. Anul acesta vreau sa ii ofer ceva ce stiu ca nu are si-si doreste: un ceas de firma cu design inovativ si rezistent la apa.

Insa, surprinza nu sta in cadoul oferit pentru ca valoarea cadoului nu se masoara in bani, ci in daruire, intentie si atentie! Pentru ca vreau ca acest cadou sa il transform intr-o surpriza, in cutie ceasului planuiesc sa-i scriu pe zeci de biletele toate motivele pentru care il iubesc…. Inca imi da, zilnic, motive si imi va lua mult sa le scriu dar stiu ca, din nou, ii voi vedea fetisoara surprinsa iar asta merita orice „chin”, valoreaza milioane.

Pentru ca ceasul ne arata scurgerea timpului si pentru ca timpul noastru se scurge in cel mai frumos mod posibil -doar impreuna- si pentru ca ne-am cunoscut iarna, alaturi de cutiuta voi scrie:

” Timpul iernii este timpul meu, este timpul tău, este timpul nostru deoarece timpul ierniii este timpul iubirii noastre.

Eu ma implic si complic atunci cand aleg un cadou pentru ca vreau sa fiu sigura ca reusesc sa surprind! Si de ce nu m-as complica? Daca persoana merita, recurgi la orice pentru a face o bucurie imensa, si asta observ ca vor sa evidentieze si sa ne invete si cei de la iLUX prin a lor campanie ”  Cum este cadoul perfect? De vis, cochet plus o surpriza la pachet!  „. Campanie realizata la zi de aniversare, prin care incearca sa ne insufle importanta surprizei din fiecare cadou pe care il oferim!

Trebuie cu totii sa constientizam faptul ca a oferi un cadou intr-o maniera inedita va face surpriza sa fie mai mare!

Pentru voi cum este cadoul perfect sau ce cadou si surpriza v-a dat gata?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
  1. spanac spune:

    mama… ce preturi nene. acu serios, spala si pe jos in 10 milioane?
    cand un invicta, care e ceas abia costa 800 lei?

  2. Mihaela Curea spune:

    Nu e ușor să oferi și să alegi cadoul perfect, lumea îmi spune mereu că e prea complicat să aleagă pentru mine un cadou laughing

    • addicted spune:

      laughing
      Nu e usor dar nici imposibil daca, cunosti persoana careia i-l oferi. Eu una ador sa fac, cadouri chiar daca intre timp ma stresez enorm si ma complic, le fac in diferite combinatii pentru a surprinde.

  3. spanac spune:

    zi-mi si mie te rog ce plugin e asta
    sa-ti poti edita singur comentariile in caz ca gresesti. multumesc!

  4. Grigore spune:

    Alinush, nu stiu de ce, dar blogu’ asta imi miroase mai mult a reclama la ilux.ro , decat a dorinta de a ne impartasi sentimente happy La tot ce ai scris aici, nu prea o sa mai fie surprins , avand in vedere ca el poate citi oricand acest blog , vazand astfel ca urmatorul cadou va fi un ceas, in al carei cutie va gasi mesajul de mai sus. Sau poate surpriza sa fie in motivele pe care urmeaza sa i le scrii pe biletele ? big grin

    • addicted spune:

      Blogul nu e cu aroma de ilux.ro, de ar avea aroma asta fiecare articol ar fi cu/despre ilux. happy Pe ici colea, imi place totusi sa-i dau aroma cu ceva ce-mi place chiar de inseamna „reclama”.

      Si sa stii c-al meu e mai aiurit, din fericire in cazul asta, si nu trage cu ochiul pe blog decat daca ii spun eu sa ma ajute cu ceva sau sa citeasca ceva. In plus, nu ma limitez doar la ceea ce am scris si de-as „strica” ceva, as inlocui cu altceva! big grin

  5. Vienela spune:

    Un asemenea ceas cred ca l-ar face fericit si pe Mihai al meu. Mi-ar placea sa ii fac asa o surpriza!

  6. creve spune:

    Și eu tot am pe lista de cumpărături un ceas și da, aș opta pentru unul nu chiar ieftin. Asta nu pentru că vreau să mă dau mare, dar prefer un ceas care să nu rămână în urmă sau să o ia înainte, să fie cu mecanism automatic, să fie rezistent la apă, să aibă măcar 21 de rubine, iar un ceas ca ăsta e un ceas bun și nu costă 200-300 de lei laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *