„Viata mai putin serioasa” – sustin filosofia lui Chuck !

Varsta este intelepciune, daca ti-ai trait viata cum trebuie, intr-un mod cat mai relaxat si mai putin…. serios!

Sunt atat de multe lucruri in viata ce pot fi rezolvate mai usor de ne-am afisa in fata lor cu un zambet si o „regula” copilareasca si dulce in mana. Va aduceti aminte cum asteptam sa vina parintii de la munca sa ne aduca „ceva bun”? Va mai amintiti ce sentimente ne incercau cand primeam acel dulce? Brusc ni se schimba starea si brusc nu ne mai supara faptul ca X sau Y nu a vrut sa imparta jucaria cu noi la camin/gradinita.  Acum luam totul prea in serios, nu ne asezam calmi, sa facem o pauza si sa profitam de sentimentul dat de ” ceva bun „.

Ma rog, nu toti! Mai sunt cei ca mine care cand iau o pauza ii prinzi cu o acadica in gura, in stilul lui Chuck. Stati asa, nu stiti cine e Chuck? Chupa Chuck? Oh, e prietenul ce mie mi-a adus aminte de copilarie, cel care zilnic de pe birou imi canta:  ” Haaaai, iei prea tare viata in serios, ia o acadica si zambeste!”.

Filosofia lui Chuck este una simpla „Viata mai putin serioasa!”, o filosofie cu ar trebui sa ne placa tuturor, la orice varsta.  Faceti cunostinta cu Chuck al meu  dar si Chuck al vostru:

De spun ca este si Chuck al vostru? Pai, vi-l puteti aduce mai aproape daca participati la concursul desfarsurat pe site-ul Chupa Chups . Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site, sa va logati cu, contul de Facebook si sa va incercati norocul invartind roata lui Chuck. Astfel, obtineti credite pe care ulterior le puteti transforma in delicioase si frumoase cadouri: 45 de huse Chupa Chups, 450 de papusi mini Chuck siiiiiii 6 tablete Samsung! Simple as that.

Concursul se desfasoara pana la data de 14-07-2013

Dupa ce faceti asta, il puteti incanta si voi pe Chuck dand un like paginii de facebook Chupa Chups Romania unde va asteapta, deasemenea, o groaza de surprize si concursuri cu premii inedite.

 Permite-tii lui Chuck sa va faca viata mai putin serioasa, mai dulce si mai frumoasa!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Ana spune:

    De o vesnicie nu am mai mancat acadele!!!!! M-ai facut sa imi caut laughing poate am noroc si la roticica

  2. Mihai spune:

    Ce ochi are Chuck laughing) Eu vad prin toate magazjnele acadele

  3. Mucegai spune:

    Oribil, credeam că filozoful este Chuk Norris!!! laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *