Aberatii astrologice: Horoscopul extraterestru

Da dragilor, trecem din nou la aberatiile astrologice. Se pare ca noi oamenii avem un nume „secret” de extraterestru. Acest horoscop este luat de multi in serios, eu nu pot decat sa ma amuz crunt!!! laughing

Enjoy:

Berbec – Marte – Ho’jnu

Planeta ta, Marte, îţi dă putere, energie şi te ţine în mişcare. Este o planetăfirbinte, uscată şi masculină (activă).

Numită după zeul războilui, Marte îţi aduce ambiţie, dorinţe animalice, instincte puternice. Energia ei poate fi atât constructivă, cât şi distructivă. Din punct de vedere anatomic, planeta este asociată cu capul şi trăsăturile pe care ţi le oferă pot duce la accidente care se lasă cu tăieturi, arsuri, vânătăi, fracturi.

Ziua ta norocoasă este marţea. Numele tău extraterestru înseamnă „cel puternic”.

Taur şi Balanţă – Venus – Gnar’tee

Cea mai luminoasă planetă din sistemul solar, Venus este feminină (pasivă) şi productivă. Numită după zeiţa iubirii şi a frumuseţii, Venus este asociată cu simţul gustului şi al mirosului, dar şi cu starea de spirit, şi cu relaţiile de suflet, care sunt foarte importante pentru Taur şi Balanţă.

Din punct de vedere anatomic, Venus este legată de gât şi aici pot apărea problemele tale de sănătate. Ziua ta norocoasă este Vineri, iar numele tău extraterestru înseamnă „cea mai frumoasă”.

Gemeni şi Fecioară – Mercur – Vyinu’chtar

Mercur este o planetă versatilă, neutră, duală. Din puncte de vedere anatomic, Mercur este asociat cu sistemul digestiv, în special colonul şi intestinul subţire, care îţi pot face probleme.

Planeta îţi dă energie, putere de muncă, dorinţa de a învăţa, de a comunica. Din păcate, energia este de obicei irosită de nativii din Gemeni şi Fecioară, care încearcă să facă prea multe deodată. Ziua ta norocoasă este Miercuri şi numele tău extraterestru înseamnă „cel isteţ şi prefăcut”.

CONTINUAREA


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Dan spune:

    Asta chiar e o aberatie imensa. straight face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *