Daca prezenta ta nu conteaza, de ce crezi ca absenta ta ar conta?

  Cu lejeritate iti poti da seama cand niste persoane nu te suporta, din varii motive, insa nu cu aceeasi lejeritate isi pot da persoanele in cauza seama ca realizezi acest lucru. Te subestimeaza, se eschiveaza si cred ca esti incapabil sa vezi ce e dincolo de un zambet aparent amabil. E buna si subestimarea asta cumva… Te ajuta sa sortezi mai bine oamenii din viata ta!

Personal nu plang dupa absenta nimanui, cel putin nu dupa a celor care nu si-au lasat amprenta in viata mea, nu dupa a celor care nu stiu nici 5% din lucrurile care mi s-au intamplat sau acum mi se intampla. De ce as plange? Regret absenta celor de la care am avut pretentii, care au avut pretentii de la mine, care vorba aia ” intreaba SI de sanatate „, si care au pretins ca avem o prietenie, nu a celor care sunt in treacat.

Astfel, daca prezenta ta nu conteaza, de ce crezi ca absenta ta ar conta? Eu am vazut si am invatat ca nu conteaza. Tocmai de aceea din vietile unora m-am retras si din vietile altora urmeaza sa ma retrag.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Anonim spune:

    Nu conteaza, daca esti invizibil in fata lor inseamna ca daca lipsesti esti la fel. happy

  2. Dan spune:

    Ce-mi plac astia care cred ca esti prost si nu iti dai seama laughing))) vorba ta e buna subestimarea asta.

  3. maria spune:

    Absenta nu doare cand prezenda nu are valoare…bun de tiut minte!winking

  4. Exact, mai bine absent decat „prezent” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *