Cred ca partea pe care multi dintre noi o urasc atunci cand trebuie sa pregateasca ceva cu oua, este partea decojitului. Trucuri sunt destule, cel mai simplu si rapid l-am gasit zilele trecute. Iata cum decojesti ouale fierte:
Deci, conform filmuletului dupa ce ati fiert oul, tine-l in apa rece putin timp. Apoi, il „loviti” de masa de bucatarie, o singura data. Nu stiu de ce am impresia ca tot vor ramane coji pe oua .
Bine ca nu imi plac. )))
Nu stii ce pierzi, rusinica!!!
Cu siguranță voi încerca.
Sa dai si cu vorba sa ne spui daca a functionat.
Pare plauzibil. La fel e la cartofii fierți dacă le trasezi o cută cu cuțitul înainte să-i fierbi. Apoi îi bagi în apă rece și voila Se curăță instant.
Acu`depinde si de cartofi si oua, sa stii.
Interesant, dar daca ouale sunt proaspete, nu prea cred ca va functiona!
De aia spuneam ca depinde si de oua, in mod clar.
Mie nu imi iese niciodata decojirea perfecta atunci cand trebuie sa pregatesc oua umplute pentru vreo masa speciala.