Lumea e facuta din prieteni

Bunii prieteni au legaturi asemanatoare celor dintre frati. Trebuie sa se ajute unii pe altii, daca nu prin fapte macar prin vorbe si/sau prezenta!

Trebuie sa stii ca cel care te ajuta cand ai probleme iti este un adevarat prieten. Si este important sa ai prieteni adevarati atunci cand traversezi momente grele!

TU a mea, imi esti o prietena adevarata, un om special sufletului meu, om ambitios, incapatanat, ce-si face Nspe mii de scenarii cand nu e cazul, om ce-mi seama in teama de a-si pierde oamenii de baza. Teama asta e bine venita, inseamna ca oamenii respectivi VALOREAZA mult dar tu nu ai pret. Nu as putea pune niciodata un pret pe ceea ce esti, pe ceea CE-MI esti, pe ceea ce reprezinta prietenia noastra!

La multi ani a mea, iti doresc sa ai parte mereu de liniste sufleteasca, fericire deplina si iubire, din toate partile!!!

Ti iubesc, spus si nespus de mult.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Dan spune:

    Cum ai tu grija de ei toti. hee hee La multi ani prietenei tale!

  2. bubu spune:

    La multi aniii!!!!kiss

  3. […] de ajuns sa privesc in jur si descoper ca AM prieteni de nadejde care sunt gata sa contribuie cu vorbe si fapte pentru a ma face sa fiu bine din nou! In […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *