27-02 februarie – Saptamana incertitudinii

  Conform astrologilor, saptamana 27 ianuarie – 2 februarie 2014 va fi saptamana incertitudinii. Majoritatea dintre noi vor cauta solutii la probleme mai vechi si vor avea de parcurs etape importante, ce isi vor pune amprenta asupra intregului an.

Berbec

Vitaliatea si entuziasmul te caracterizeaza pe parcursul acestei saptamani. Vei dori sa te ocupi doar de acele lucruri care iti fac placere. Vei petrece foarte mult timp in compania prietenilor si a persoanelor din familie si iti vei face noi planuri de viitor.

Spre mijlocul saptamanii starea ta de spirit se va schimba putin, insa nu trebuie sa te alarmezi. Vei reusi sa te concentrezi in continuare asupra activitatilor pe care trebuie sa le desfasori.

Zile norocoase: 27 si 28

Taur

Nu trebuie sa te strofoci prea tare pentru a le dovedi persoanelor din jurul tau anumite lucruri. Este necesar ca in aceasta perioada de timp sa-ti pui inteligenta la incercare si sa te implici in activitati constructive, de viitor.

Foloseste-ti imaginatia pentru a te scuza in anumite situatii si nu uita sa „arunci” un ochi si asupra situatiei financiare.

Zile norocoase: 30 si 31

Gemeni

Zilele acestei saptamani vor trece destul de repede pentru tine, iar de cele mai multe ori vei fi intr-o stare foarte buna. Evenimentele vor fi de asa natura incat tu vei avea foarte multe avantaje, mai ales la locul de munca.

Planurile merg ca unse, iar tu nu vei avea niciun motiv de ingrijorare. Totusi, trebuie sa te gandesti ca pentru a avea succesul dorit trebuie sa si risti putin.

Zile norocoase: 1 si 2

Rac

Pe parcursul acestei saptamani vei simti nevoia sa te implici doar in activitati creative, fara sa mai tii cont si de parerile celor din jurul tau. Imaginatia ta nu va cunoaste limite, iar tu vei avea energia necesara pentru a obtine tot ceea ce ti-ai propus.

Cele mai frumoase momente vor avea loc in „sanul” familiei, unde te vei bucura de toata atentia pe care ti-o doresti.

Zile frumoase: 29 si 30

Leu

Trebuie sa ai putina rabdare pentru a ajunge pe drumul cel bun. Nu totul se poate rezolva „peste noapte”, asa ca este cazul sa devii mai realista. Planurile de viitor nu trebuie ignorate, insa va fi necesar sa muncesti destul de mult.

Daca se va discuta de probleme financiare, trebuie sa iti pastrezi sinceritatea fata de partener sau fata de ceilalti membri ai familiei.

Zile norocoase: 27 si 29

Fecioara

Vei avea un inceput foarte bun de saptamana. A venit vremea sa incepi sa bifezi cateva rezultate pozitive si sa-ti indrepti atentia spre activitatile pe care urmeaza sa le desfasori. Daca ai planuri pe plan artistic, acum este perioada cea mai buna sa le realizezi.

Detaseaza-te de problemele celor din jurul tau sau de stresul inutil, de zi cu zi. Toate aceste lucruri nu vor face altceva decat sa te impiedice sa-ti atingi scopurile.

Zile norocoase: 30 si 31

Balanta

Incepi saptamana in forta. Ai foarte multa energie, iar acest lucru se vede. Orice problema pe care o vei avea ti se va parea ceva minor. Vei incepe sa bifezi rezultate pozitive si starea ta de spirit va fi una foarte buna.

Pe plan personal totul decurge foarte bine, ai tot ceea ce iti doresti de la partener si chiar te gandesti la viitorul relatiei voastre.

Zile norocoase: 31 si 1

Scorpion

Te implici prea mult in afaceri si uiti de timpul personal. Este cazul sa incepi sa-ti organizezi mai bine activitatile, astfel incat sa poti sa te menajezi mai mult. Daca doar vei munci la foc automat, nu vei face altceva decat sa te extenuezi.

Planurile financiare ar putea avea un rezultat bun pe viitor. Trebuie doar sa ai grija ce investitii faci.

Zile norocoase: 1 si 2

Sagetator

Urmeaza cateva zile solicitante, cu multe probleme pe care trebuie sa le rezolvi, intr-un timp foarte scurt, iar tu nu vei avea dispozitia necesara pentru toate aceste lucruri. Cu toate astea, nu poti fugi de responsabilitati.

Asadar, revino cu picioarele pe pamant si gaseste solutii la problemele pe care le ai. In mod sigur vei reusi sa rezolvi totul intr-un mod exemplar.

Zile norocoase: 27 si 28

Capricorn

Ai tendinta sa critici prea mult deciziile pe care le iau persoanele din jurul tau, iar acest lucru nu te va plasa chiar in centrul atentiei. Daca nu iti vei schimba rapid atitudinea, vei avea foarte multe lucruri de pierdut.

Cu toate ca doresti ca toata lumea sa fie la fel de bine pregatita ca si tine, asta nu inseamna ca acest lucru este posibil. Asadar, fii mai ingaduitoare.

Zile norocoase: 28 si 29

Varsator

Saptamana va incepe foarte bine pentru tine. Sansele ca tu sa iti maresti veniturile sunt foarte mari, trebuie doar sa deschizi ochii si sa fii mai atenta la ce se petrece in jurul tau. Este posibil sa intri in posesia unei mosteniri.

Activitatile desfasurate in afara programului de munca nu ar trebui sa te solicite prea mult, altfel iti va fi foarte greu sa gandesti limpede asupra unor probleme.

Zile norocoase: 29 si 31

Pesti

Bazeaza-te mai mult pe intutitie, mai ales in acele situatii in care nu poti aplica ceea ce ai invatat pana in acel moment. Cu toate ca va fi o saptamana destul de agitata pentru tine, pe toate planurile, tu vei reusi sa faci fata cu brio oricarei situatii.

O ruda apropiata va planifica un eveniment de la care nu ar trebui sa lipsesti. Evita sa-ti cauti tot felul de scuze inutile si fa-te prezenta.

Zile norocoase: 28 si 30

via realitatea


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Livia spune:

    imi place ce aud!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *