Lume de artisti

  Pe zi ce trece ma conving tot mai mult ca traim intr-o lume de „artisti”, intr-o lume in care oamenii isi poarta mastile cu mandrie. Ies din casa si din raftul frumos ordonat mai aleg o masca… Unii petrec ore in fata oglinzii, sunt indecisi. ” Azi ce sa port? Sa-mi port masca silei? A ignorantei? Poate una a fericirii depline!? ” .

Traim intr-o lume care s-a transformat intr-un mare teatru!

 Din nou, pe zi ce trece ma conving ca rar, foarte rar marturisirile oamenilor sunt pe de-a-ntregul adevarate si unii mint la ordinea zilei pentru a se afla intr-o continua… treaba!? Ma uit in jur, ma mir si ignor in acelasi timp, de cat de duri sunt cu cei din jur si cat de orbeste judeca greselile altora.

Privesc oamenii prin pupilele sufletelor si… NU ii inteleg!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Psicho spune:

    Oamenii poarta masti de exact 2014 ani si 18 zile doar ca acum am invatat cum sa ii recunoastem mai usor. Stii cum e: raul a fost tot timpul aici! Conteaza cum il percepem. Iar referitor la oamenii din jur, ai dreptul sa ii selectezi dupa bunul plac. Si eu, si tu, si restul purtam aceleasi masti, din cauza timpului, oamenilor, vremurilor etc. happy Nu e ceva de mirat!

    • addicted spune:

      Nu este totul atata de usor cand vine vorba de oamenii de care depinzi intr-un fel sau altul.
      Pe unii ii capeti si pentru ca trebuie (din varii motive) sa ii tii, ii tii. Toti purtam o masca, adevarat, doar ca, ca…. eh, tin pentru mine. happy

  2. creve spune:

    Și totuși, minciuna are picioare scurte happy

  3. Ana spune:

    Poti schimba ceva la oameni? Nu pt.canu vor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *