Razbunarea celor divortati

 Dragilor, nu va puneti cu oamenii parasiti mai ales daca voi sunteti cei care au parasit. Iata cateva poze si povestiri cu razbunarea celor divortati :

Un barbat din Detroit, a cumparat o casa langa locuinta fostei sotii si a construit in gradina o statuie imensa din bronz care infatiseaza o mana cu degetul din mijloc ridicat. Barbatul a facut asta dupa ce a aflat ca fosta sotie a avut o aventura cu un cunoscut de-al sau.

O domnita a fost obligata de judecatori sa ii plateasca sotului de care tocmai divortase o suma de bani drept despagubiri. Ce varianta a gasit aceasta?A platit toata suma in… monede:

Un alt barbat, fermier sarb, a luat de bun fiecare cuvant al judecatorilor care au hotarat ca bunurile sale si ale sotiei sa fie impartite. Asa ca, fermierul a taiat toate bunurile pe jumatate, la propriu, inclusiv o masina de semanat.

Cea mai inedita razbunare mi se pare cea a  unei femei din Noua Zeelanda care a pus verigheta intr-o mica racheta si a lansat-o in spatiu. Ideea i-a fost oferita de fratele actualului sau partener.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. anonim spune:

    Sunt tari rolling on the floor) Doar pe cea cu banii o stiam.

  2. Eva spune:

    Astea sunt fainw laughing)) Sa te feresti,daaaa!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *