Aparente si… surprize-surprize.

 De cate ori nu am judecat oamenii dupa aparente? De foarte multe ori, nu? Iar asta o facem TOTI, faca exceptii, in anumite momente ale vietii.

Putini sunt cei care trec de prima „judecata” si incearca sa patrunda mai profund in sufletul celor din fata lor. Putini sunt cei care au rabdarea de a descoperi in jur oameni care, la prima vedere, nu-ti inspira prea multa incredere, dar, daca le-ar oferi ragazul sa-i cunosca mai bine, ar gasi in ei resurse infinite de iubire neconditionata sau de prietenie sincera.

Uitam ca uneori prietenii pot fi cei care ne pot rani sau judeca cel mai aspru, ca atare nu vom primi ceea ce avem nevoie de la ei, de la cei mai apropiati sufletelor, ci mai degraba de la necunoscuti care, in prima instanta, nu par prea prietenosi, dar daca le-am da o sansa am putea avea surprize! Eu am avut si inca am parte de astfel de surprize.

Multumesc necunoscutilor din viata mea, care intre timp au devenit mai mult decat… cunoscuti. happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Dan spune:

    De la cine te astepti mai putin primesti cel mai mult. happy

  2. […] Alina o cunosc de mulţi ani. Se numără printre primele persoane care au interacţionat şi păstrat […]

  3. Eva spune:

    Necunostii pot deveni foarte bun cunoscuti. big grin

  4. sites spune:

    Very good info. Lucky me I ran across your blog by accident (stumbleupon).
    I have saved it for later!

  5. Home spune:

    Am luat aceasta reteta acum cateva zile de pe siteul tau iar astazi am reusit sa o gatesc si pot sa spun ca a iesit demential de buna big grin Mersi pentru idee si am sa mai incerc si alte retete de pe siteul tau. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *