Astrologie: Cum se copiaza la BAC

Noi aberatii astrologice despre cum se copiaza la BAC, in functie de zodie:

Berbec
Cu Marte retrograd, nativii din Berbec trebuie sa fie foarte precauti la examene si sa copieze doar de la colegul de banca, in mod subtil. Atentie la camerele de supraveghere.

Taur
Cei nascuti in aceasta zodie sunt impulsivi si folosesc fituicile in mod ostentativ. Din pacate, e posibil ca fituicile pregatite sa nu fie pe subiect.

Gemeni
Cei din aceasta zodie actioneaza cu precautie, isi fac fituici si la copiute dar pregatesc si servite. Daca nici asa nu merge atunci or sa scrie despre Miorita.

Rac
Nativii din Rac se bazeaza pe tehnologie si vor incerca sa foloseasca handsfree si bluetooth dar mare grija la semnal pentru ca s-ar putea sa fie bruiat si nu veti intelege tot ce va sufla prietenul prin casca.

Leu
Cei din Leu sunt vanatori innascuti si vor sta la panda pana se va ivi o ocazie prielnica sa intrebe pe colegul din spatele lui sa ii dea si lui un subiect sa scoata de un cinci.

Fecioara
Fecioare sunt emotive si se fastacesc foarte mult asadar puteti sa va dati de gol ca ascundeti ceva pe sub rochie sau in palma.

Balanta
Cei din Balanta cantaresc foarte bine toate sansele pe care le au cand incearca sa copieze si daca profesorii supraveghetori sunt extrem de rigurosi atunci merg pe mana lor si scriu despre Miorita indiferent de subiect.

Scorpion
Nativii din Scorpion nu vor sa copieze ci doar intreaba in stanga si in dreapta daca ce au scris ei e bine.

Sagetaƒtor
Dupa cum le spune si numele zodiei, ei arunca priviri in lucrarile vecinului de banca precum niste sageti. Daca nu vad in foaia colegului, acestia ii impung cu degetul.

Capricorn
Nativii din Capricorn sunt incapatanati si daca nu stiu subiectul prefera sa nu scrie nimic ci doar sa se uite frumos la camera si sa zambeasca telegenic.

Varsator
Cei din Varsatori sunt inventivi si originali si dupa ce au prins cateva idei de la colegi dezvolta varianta lor de rezolvare iar la sfarsit scriu si despre Miorita. Sa fie,

Pesti
Semn de apa, se simt ca pestele pe uscat cand dau examene si se agita prea mult, obosind repede. In ultimele minute de examen le vine inspiratia dar e prea tarziu..


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Eva spune:

    Aberatii amuzante totusi. laughing)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *