Ce spune masina pe care o conduci despre tine

 Te-ai gandit ca masina pe care o conduci iti tradeaza personalitatea? Te-ai gandit la ce spune masina pe care o conduci despre tine ? Chiar si producatorii de masini ajuta la crearea unor stereotipuri prin reclamele pe care le dau la televizor sau le urca pe Youtube. De fapt, s-a facut un studiu interesant pe tema asta: doctorul Leon James, de la Universitatea din Hawaii, a tras concluzia ca unii participanti, sub hipnoza, se refereau la masini ca la prietenii sau iubitii/iubitele lor. Cati nu le-au pus nume masinilor? Si cati nu vorbesc cu ele, cand sunt la volan?

Ia ca exemplu Hummerul. In filme, cel din spatele volanului este de obicei un tip dur, pus pe batai care te duce mereu cu gandul la agresivitate. Asa ca, daca vrei sa lasi impresia ca esti un tip agresiv si cei din jur ar trebui sa se teama de tine si sa nu te supere, poti sa apelezi la servicii de inchirieri masini Bucuresti cand mergi la o intalnire, in cazul in care nu esti deja posesorul unui Hummer.

Decapotabilele mici sunt adesea preferate de femei. Cel putin asa iti dau de inteles reclamele. Dar atunci ce inseamna cand o conduce un barbat? Ca vrea sa agate femei sau ca este asa sigur de masculinitatea lui, incat nu-i pasa de stereotip si se bucura de acest model, mai ales in zilele de vara?

Inutil sa spun ceva despre cei care conduc masini de lux, nu? Siguri pe ei, dornici sa se afiseze cu ultima achizitie si mereu dornici sa-si arate superioritatea. De fapt, pun pariu ca lor nici nu le place sa conduca, dar daca tot sunt nevoiti s-o faca, atunci macar sa cumpere o masina super scumpa, nu? Asta in cazul in care nu inchiriaza o limuzina, normal.

Mai sunt si cei care cumpara masini care se produc in tara, cum este Dacia, de exemplu; ei sunt nationalistii practici. Aleg masina pentru ca e un produs national si pentru ca este bun pentru toate drumurile. Nu ca alte marci n-ar face fata drumurilor noastre cu gropi, dar masina romaneasca este masina romaneasca – buna la toate, evident.

Tu ce masina ai? Crezi ca iti reflecta personalitatea?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Dana spune:

    Imi plac decapotabilele dar nu ma definesc ca om. big grin

  2. Marin spune:

    Neata!
    Da’ despre aia care nu au nu e zice nimic? laughing))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *