Airsoft6 – Raiul pasionatilor de Airsoft

  Pentru cei dintre voi care nu stiu, Airsoft-ul este unul dintre cele mai „barbatesti” jocuri existente, el fiind gandit pentru toti cei carora le place sa traga cu arma si sa concureze cu alte persoane, intr-un mediu sigur. Airsoft-ul este o transpunere in viata reala a unora dintre shooterele populare: Counter Strike, Battlefield, Delta Force etc., el punandu-va in pielea personajelor pe care le-ati controlat de atatea ori doar cu un banal mouse.

Desi poate parea greu de crezut, si eu ca femeie am devenit interesata de jocul Airsoft din momentul in care o cunostinta apropiata mi-a povestit despre experienta grozava petrecuta intr-un loc special amenajat pentru astfel de distractii. Cautand mai multe informatii pe internet, am descoperit ca in jocul de Airsoft utilizezi un echipament Airsoft special pe care il poti cumpara sau inchiria de la organizatori.  Acest echipament este compus din arme Airsoft , care sunt replici ale unor arme reale, insa neletale.

arme-airsoft6

Toata distractia unui joc Airsoft se petrece in: baze militare dezafectate, foste fabrici/uzini sau cladiri partial distruse, ele fiind special amenajate pentru a ne permite sa ne ” vanam ” folosind armele pe care le aveti la indemana. Daca nu dispuneti de armele necesare, va pot recomanda un magazin Airsoft in care veti gasi arme la preturi accesibile. Desi este localizat in Constanta magazinul poate livra produsele cu rapiditate oriunde in tara si poate efectua service-ul oricarui tip de arma Airsoft.

Pentru ca se apropie vara, si cu siguranta voi vizita marea, planul meu este sa petrec cateva ore bucurandu-ma de experienta oferita de un joc Airsoft.

Voi ati avut parte de o astfel de experienta? Daca da, va rog sa ne-o impartasiti. 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Elena spune:

    Mi-a placut CS, jucam si eu cu baietii si mi-ar placea o distractie din asta. Parca ar fi in genul paintball dar cu arme mai faine. big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *