Amintiri…

Stiu ca uneori cerem prea mult de la anumite persoane , avem asteptari, insa toate astea pentru ca stim ca noi la randul nostru, am fi facut orice pentru acele persoane!

E foarte dezamagitor si trist atunci cand oamenii care ti-au asezat în suflet cele mai frumoase amintiri… devin ei însăşi o amintire pentru sufletul tau.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
  1. Ana Q. spune:

    Nu stiu de ce…dar vorbele astea mi-au patruns in suflet ca o sageata impregnata cu venin. sad Ai mare dreptate… si din pacate, se intampla de foarte multe ori ca oamenii cu care am impartit cele mai faine momente, care ne-au fost si le-am fost alaturi, sa se transforme ei insisi in amintiri pentru sufletul nostru…sad…but true.

    • addicted spune:

      Imi pare rau ca asa vin…
      Sunt situatii prin care toti, mai devreme sau mai tarziu, trecem. Personal am trecut de mult de stadiul de „naivitate”. Cred ca singurii care iti sunt aproape MEREU, indiferent de cum esti si cum te transforma lucrurile prin care treci, sunt cei din familie. Si partenerul! In rest, sunt oameni cu care impartim momente,aproape realmente nu-ti ramane nimeni… inafara de tine.

  2. Cris-Mary spune:

    Eu mereu am simtit dureroasa pierderea unui prieten si cand spun pierdere ma refer la detasare, despartire. Chiar am suferit de cateva ori dupa astfel de despartiri si asta de obicei arata ca intradevar omul ala ti-a intrat la suflet si ti-a fost drag. Apoi daca persoana cealalta nu da nici un semn inseamna ca nu a simtit la fel si asta e si mai dureros.

    • addicted spune:

      Daca vine in urma unei greselie explicata despartirea dar atunci cand vine din faptul ca unul sau altul nu mai are timp de celalalt, nu-i mai ofera atentia de care are nevoie etc. DAR are pretentii si asteptari in schimb… nu e explicata si mi se pare necesara. Nu e nimeni cal de cursa lunga.

  3. Ruxandra spune:

    Sa nu crezi niciodata ca altii sunt dispusi sa faca ceea ce ai fi in stare sa faci tu pentru ei.
    Cred ca merge la perfectie!
    In rest…stii cum sta treaba, unii vin…raman in sertarul sufletului, altii sar, altii atarna…si tot asa happy

    • addicted spune:

      Nu (mai) cred. In acelasi timp am devenit si mai constienta ca suntem unici, nu toti gandesc ca noi, nu toti ofera ca noi, tocmai pentru ca nu sunt…. NOI.
      Si de aceea te limitezi la a oferi cat primesti.

  4. Dan spune:

    Viata e facuta din suferinta. happy

  5. Ruxandra Ionita spune:

    ai dreptate….dar amintirile raman…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *