Animozitati si ranchiuna

Viata e prea scurta pentru a pastra animozitati si ranchiuna.

Faptul ca treci peste unele cuvinte spuse, rastalmacite, interpretari si concluzii gresite, nu inseamna ca esti un om slab care lasa de la el si cedeaza in fata altora. Inseamna ca te maturizezi si realizezi ca sunt lucruri mult mai grave decat acestea. Realizezi ca cei care te „complimenteaza” gratuit sunt fix cei care nu te-au cunoscut cu adevarat. Si realizezi ca la fel ai procedat si tu, si o iei ca pe o lectie. Aparentele inseala, te mulezi dupa cei care te inconjoara si te comporti cu fiecare in functie de… cum se comporta cu tine! Ce iti ofera dai inapoi, simplu si logic. Doar ca unii cred ca se comporta impecabil iar tu esti nebunul ce se comporta naspa. Nu e asa…

Dar vine o vreme cand te scuturi de tot, ” scuipi ” tot , te eliberezi si mergi mai departe cu ceea ce conteaza pentru tine, lasandu-i pe ceilalti cu ce conteaza pentru ei.

Mi-am invatat lectia din ce am vazut la altii, ranchiuna, reaua voinţă, ura, teama, etc., distrug celulele corpului, otravesc si provoaca scurt-circuite in curentul binelui tau. Tot ce ni se intampla provine din ceea ce noi purtam în noi, prin imagini mentale false!

M-am convins, pentru ultima data, ca orice intentie buna este interpretata, rastalmacita si pedepsita. Nu e primita pur si simplu, ca pe o mana de pace intinsa. Dar ce sa faci? E nevoie de maturitate ca sa privesti lucrurile asa. E trist, nu pentru mine, ci pentru cei in fata carora karma isi va ascuti gherutele.

Like gravity, karma is so basic we often don’t even notice it.”

Been there and I`ve learned my lesson! Dusmani si oameni care nu te vor iubi vor exista indiferent de ceea ce faci sau ce zici, fa tu pace cu ei si apoi… ignora.

What you see in me, exists in you. You’re no different than me or others!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Dada spune:

    Ura si ranchiuna sunt sentimente irosite cine le poarta isi otraveste viata. Ai scris foarte bine si adevarat totul. Nu e nimeni perfect toti gresim important e sa recunoastem asta si cerem scuze si sa mergem mai departe.

    • addicted spune:

      Nu ai sa intalnesti asta peste tot, ceea ce faci tu mereu va fi considerat mai grav, mai urat, mai… orice, decat ceea ce fac ceilalti. Desi, nu e nici pe departe asa. De aia si ziceam ca este nevoie de maturitate pentru a realiza anumite lucruri si de a lasa loc de buna ziua.

  2. Cata spune:

    toti vor ca tu sa fii sincer dar ei sunt niste mincinosi de ingheata apele. cand ii vezi ca parca sunt sfinti si nu gresesc si se uita doar la greselile altora iti vine sa iti iei campii. laughing)) eu ii las sa fie cum vor, vorba ta le dau mana pacii si plec impacat sa se tina ei de ignoranta si ranchiuna

    • addicted spune:

      Gesturile si comportamentul ajung sa ne dea de gol, asa ca personal n-am nevoie de confirmari. Stiu ca multora le e greu sa dea din gura sa admita ca au gresit si le e mai usor sa arate cu degetul spre tine, dar poti sa le faci ceva? Nu. Iti trebe`un strop de maturitate pentru a admite anumite lucruri, pentru a face pace fara a blama si condamna cand nici tu nu esti mai departe de celalalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *