A da totul, putin sau nimic

Norocosi sunt cei care nu se asteapta la nimic, caci nu vor fi niciodata dezamagiti.

Personal am trecut de mult de frica de a fi dezamagita pentru ca stiu ca este INEVITABIL. Am dezamagit si eu, am fost si dezamagita. Am permis asta, mi-am permis; e natural, e normal, e firesc, e ceva ce se intampla de nenumarate ori in viata. DAR…

Am ajuns la gradul de maturitate in care stiu ca nu e in regula sa tragi ca boul la caruta si sa dai, sa fii ACOLO neconditionat. Trebuie sa ai de unde sa te alimentezi, adica trebuie sa SI primesti! Cand nu esti alimentat, cand nu primesti – obosesti, te resemnezi si dai cat ti se da; totul, putin sau nimic.

Am destui oameni de calitate in jurul meu, care ma iubesc si pe care ii iubesc, care-mi sunt aproape la nevoie, si nu numai; care-mi ofera ,si carora le ofer, totul. Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ei dar asta nu inseamna ca nu ma astept din partea lor la dezamagire; nu e nimeni perfect, si toti gresim, diferenta sta in gravitatea greselilor si repetarea acestora!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Mihai spune:

    Dai cat iti si vine ca poate nu-ti mai vine oricum sa dai mai mult.Dai cat sa te simti bine si nu luat de prost.

  2. Dada spune:

    In teorie nu ar trebui sa asteptam ceva la schimb dar in practica cine nu are nevoie de aceleasi dovezi? Nu e om care nu aiba asteptari pentru ca vorba ta trebuie sa te alimenteZi cu ceva, esti om.
    Daca draga mea Alina, se profita de bunatatea ta si de faptul ca esti mereu aproape, fa ceva pentru ca ai sa te imbolnavesti si nu vei avea nici ce sa iti mai dai tie….

    • addicted spune:

      Asta spun si eu, nu exista om care sa sfatuiasca, sa instruiasca, sa ajute, fara a astepta, candva, ceva la schimb. Involuntar, cand ti se intampla ceva sau vrei un sfat, te astepti sa primesti din partea celor langa care ai fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *