Biciclisti fara casti de bicicleta

Acum ca primavara e in ton si mai avem un pas pana la vara, toti biciclistii pasionati au iesit din hibernare. Foarte multi oameni se bucura de vremea buna si ies la aer la plimbare, cu rolele si desigur cu bicicleta. Ii poti vedea in parcuri, pe alei, pe strazi, in grupuri sau singuri, cupluri sau chiar si familii intregi. Poti, de asemenea, vedea ca aproape nici unul din ei nu poarta o casca pentru bicicleta. Scuzele pentru a evita castile de bicicleta incep de la “eu stiu sa ma dau cu bicicleta”, “nu ma dau tare” la “eu am grija” si “castile de bicicleta sunt doar pentru profesionisti”.

Biciclisti fara casti de bicicleta

E usor sa gasesti scuze, e greu sa repari greseli iar greseala de a nu purta o casca pentru bicicleta este una foarte greu de reparat. Casti pentru bicicleta gasesti usor, in orice model sau culoare, sunt un accesoriu elementar pentru orice biciclist, amator sau profesionist, fie ca mergi pana la munca cu bicicleta sau ca faci ture de viteza prin imprejurimi. Cand conduci iti pui centura (sau cel putin asta trebuie sa faci), iar cand mergi cu bicicleta iti pui casca. Ambele obiecte spun acelasi lucru, arata ca iti pretuiesti viata si siguranta.

Exista multe motive care te-ar putea face sa nu folosesti casti pentru bicicleta, iti strica coafura, te fac sa transpiri vara, iti strica tinuta, nu se asorteaza cu tenisii tai, toti prietenii tai sunt fara casca si tu o sa arati prost daca o porti, si multe altele. Exista un singur motiv pentru care merita si trebuie sa porti o casca cand te dai pe bicicleta, te tine in siguranta si te tine in viata in cazul unui accident. Lucruri superficiale, precum felul cum iti sta cu o casca pe cap e putin important, fata de valoarea vietii tale. Chiar daca esti precaut, situatii se pot crea si fara sa vrei tu, mai ales daca mergi cu bicicleta in trafic. Castile pentru bicicleta iti protejeaza capul de fracturi si rani inimaginabile – lasa imaginea deoparte si poarta o casca.

Vezi ce modele sunt la Hypersport, gaseste ceva pe placul tau!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Ana spune:

    Ma bucur sa observ ca odata cu venirea sezonului cald, oamenii sunt dornici sa mearga pe bicicleta… Marturisesc totusi ca sunt stresata de acesti biciclisti atunci cand sunt sofer. Nu poarta echipament de protectie si de multe ori nu respecta regulile de circulatie…

    • addicted spune:

      Desi stau numai in dreapta, pot spune si eu ca sunt un stres. Majoritatea fac slalom printre masini, nu se asigura, schimb haotic benzile… Si vor drepturi egale in trafic.

  2. Anonim spune:

    N-am nimic cu biciclistii dar pe cei care se baga pe strada si fac legea nu ii suport. La fel si cu motociclistii!!!!

  3. Dada spune:

    Sunt un stres ,cum zicea si Ana. Unii n-au respect se furiseaza…

  4. iustin spune:

    Eu te sfătuiesc sa mai arunci o privire asupra articolului si sa verifici daca ai niste greșeli gramaticale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *