Camere de supraveghere pentru exterior, prima linie de aparare

  Cand vine vorba de supraveghere, exteriorul este primul loc in care trebuie instalat un sistem de supraveghere. Monitorizarea permanenta, cu ajutorul unui sistem de supraveghere performant reduce riscul spargerilor si furturilor. O camera de supraveghere nu este un lucru neobisnuit, vedem cate una in fiecare zi si de fiecare data ne gandim ca cineva ne vede sau ne va putea vedea cu inregistrarea realizata de acea camera. Implicit si deseori fara sa ne dam seama, ne schimbam putin comportamentul, ne schimbam actiunile putin, devenim mai grijulii.

camere supraveghere

Camerele de supraveghere de exterior, cele care le vezi cel mai des, sunt, in acelasi timp, si simbolul supravegherii constante. Exista o multime de tipuri de camere de supraveghere de exterior – vezi aici mai multe modele – pentru orice tip de spatiu, cu o multime de functii. Unii ar spune ca este un lucru rau sa avem camere peste tot, insa camerele de supraveghere ne fac vigilenti si, sincer, mai cinstiti. Pentru aceia dintre noi cu inclinatii mai putin corecte sau cinstite, un sistem de supraveghere pentru exterior nu este doar un simbol, ci un mijloc de corectare a unor intentii mai putin bune.

Cum functioneaza mintea unui infractor?

Un infractor vede peste tot oportunitati si sanse de castig rapid si ilegal. In case, afaceri, magazine, exista bunuri care ii “fac cu ochiul”, dar cateva camere de exterior o sa faca “cu ochiul inapoi”. Monitorizarea permanenta inseamna inregistrari, care inseamna dovezi, care, la randul lor, inseamna condamnari rapide. E un sir logic prin care treci rapid cand vezi o camera de supraveghere.

De ce au benzinariile camere de supraveghere de exterior pentru absolut fiecare unghi? Tocmai din cauza sirului logic mentionat mai sus. Nu furi nimic, doar pleci fara sa platesti. Pare o crima mai mica, dar renunti la ea imediat in momentul in care vezi o camera de supraveghere de exterior. Insa benzinariile au personal, care monitorizeaza si se ocupa de acest lucru. Tu nu ai. Nici nu ai nevoie.

Pentru un sistem de supraveghere de exterior ai nevoie de cateva camere de supraveghere de exterior, un DVR cu 4 sau 8 canale, in functie de cate camere vrei sa instalezi, cateva accesorii si un laptop sau un monitor. Produsele le poti gasi si online iar de instalare se ocupa firme de profil. In functie de caracteristicile camerelor si DVR-ului tau poti monitoriza spatiul tau si de pe telefon. Inregistrarile oricum raman, iar daca se intampla ceva ai dovada la indemana. Poti contracta o firma de paza, astfel in momentul in care cineva iti calca proprietatea ei pot actiona direct. Poti, in acelasi timp, sa supraveghezi tu, sa iti setezi anumite alarme, iar daca e cazul, sa chemi autoritatile personal. Nu trebuie sa stai mereu cu ochii pe ecran, stau camerele de supraveghere cu “ochii” pe tot ce se intampla.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *