Cort industrial – constructie, utilizari si beneficii

Corturile industriale sunt, in principiu, niste colosi din otel acoperiti cu prelata, folositi pentru depozitare, dar nu numai. Cati dintre noi ne-am intrebat cum sunt ridicate aceste constructii, ce utilizari au si ce beneficii pot aduce unei societati sau unei firme? In randurile ce urmeaza, voi prezenta aceste aspecte ale unui cort industrial de calitate superioara.

Constructie

Corturile industriale functioneaza pe un principiu foarte simplu: rezistenta si eficienta. De aceea, un astfel de cort este construit dintr-o structura metalica rezistenta. Aceasta structura trebuie sa sustina atat prelata cortului cat si fortele care vor actiona asupra acesteia. Intr-o zi cu vant puternic, prelata va bloca forta acestuia iar structura metalica va fi cea care va trebui sa mentina integritatea cortului.

Prelata ce se utilizeaza pe un astfel de cort este din panza impregnata cu un strat de PVC. Aceasta prelata este, datorita acestui proces, impermeabila si i se ofera si un grad ridicat de elasticitate, devenind, astfel, mult mai rezistenta la rupere.

Utilizari

Un cort industrial poate fi utilizat in diverse situatii. Cel mai des, acestea sunt folosite ca spatii de depozitare. Datorita calitatii acestora de a fi demontabile, corturile industriale au devenit cea mai eficienta alegere cand vine vorba de firme care au nevoie de un spatiu de depozitare. In cazul in care o firma isi schimba sediul, aceasta poate demonta cortul pentru a-l reloca in proximitatea noului sediu.

De asemenea, multe societati folosesc corturile industriale ca spatiu de desfasurare a activitatilor acestora. Un astfel de cort ofera un spatiu generos tuturor angajatilor si, in plus, poate fi compartimentat pentru o eficienta sporita a activitatilor desfasurate.

Beneficii

Corturile industriale aduc, dupa cum se observa, multe beneficii. Fie ca sunt folosite ca spatii de depozitare, spatii de munca sau chiar si ca spatii de vanzare, corturile, prin simplitatea lor, fac aceste activitati mult mai simple.

Ce trebuie tinut minte cand vine vorba de un cort industrial este montarea acestuia de catre o firma specializata in astfel de executii. Doar astfel te poti bucura de un cort rezistent si practic.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *