Imprumut cu masina – amanet auto in Bucuresti

  Multi oameni raman putin surprinsi cand aud de notiunea de amanet auto. Chiar si in Bucuresti, care e un oras foarte mare, notiunea de amanet auto nu este una foarte cunoscuta. Chiar si asa, exista mai multe companii care se ocupa cu acest lucru. La fel cum poti sa iti amanetezi un inel, o bratara sau chiar si un casetofon sau un televizor, acum poti sa iti amanetezi si masina. Imprumut cu masina” este un amanet auto in Bucuresti, cu sediul pe Splaiul independentei nr. 319. Amanetul auto jongleaza cu sume mult mai mari ca si amanetul de electronice sau chiar si cel de bijuterii, o masina este un lucru foarte valoros si foarte scump.

amanet auto

Astfel, poti obtine printr-un amanet auto 75% din valoarea autoturismului tau iar, luand in considerare ca masinile pot ajunge de la mii la zeci de mii de euro, poti obtine o suma destul de mare. Desi multi oameni vad amanetul in sine ca un mijloc de a obtine bani in vremuri de restriste, cand ai datorii sau probleme financiare, aceasta practica poate fi folosita si pentru a obtine fondurile necesare pentru o vacanta sau pentru o investitie.

Printr-un amanet auto iti treci masina in custodia companiei de amanetare pentru o anumita perioada de timp. Primesti intr-o ora suma de care ai nevoie si platesti un comision negociabil in functie de suma. Poti astfel sa te folosesti de banii de care ai nevoie foarte rapid, nu ai perioade de asteptare, si nici nu ai nevoie de foarte multe acte sau dovezi, doar de cartea de identitate, talonoul autoturismului, cartea de identitate, asigurarea si atat.

Poti, de asemenea, sa iti recuperezi autoturismul inainte de termen, astfel platesti comision doar pentru perioada in care ai folosit banii imprumutati. „Imprumut cu masina” este exact ce ii spune si numele, un imprumut cu masina. In orice caz, in Bucuresti, stii la cine sa apelezi daca ai nevoie de o suma de bani, printr-un amanet auto rapid poti sa obtii fondurile de care ai nevoie. Scapi de griji si stii ca si masina ta este in siguranta, pe toata perioada amanetului va fi pastrata intr-o parcare supravegheata 24/7. Poti de asemenea sa vezi imagini cu masina ta in timp real, de pe calculator sau telefonul mobil. Mai sigur de atat nu se poate.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *