Ce trebuie sa stii despre carucioarele pentru nou nascuti

Atunci cand ai un copil trebuie sa cumperi o multime de lucruri, dar sa alegi caruciorul poate fi una dintre cele mai complicate decizii pentru mame. Trebuie sa fie sigur si confortabil pentru copil, usor de folosit pentru parinti, si este unul din cele mai scumpe lucruri de care ai nevoie. Pentru ca acest proces sa fie cat mai usor pentru tine, uite ce ai nevoie sa stii despre carucioarele pentru nou nascuti si cum sa il alegi pe cel mai bun pentru copilul tau.

Un carucior este un lucru important pentru parinti. Vei avea nevoie de acesta din momenutul in care se naste copilul si pana la varsta de aproximativ 3 ani, cand va reusi sa parcurga singur distante mari. Dar cu atat de multe tipuri de carucioare pe piata poate fi o adevarata aventura atunci cand trebuie sa alegi unul care sa se potrivieasca cu stilul de viata al familiei tale. Vrei un carucioar mai iefin, sau vrei unul de ultima moda? Vrei unul simplu sau multifunctional? Ai de gand sa mergi cu el prin locuri mai accidentate sau o sa il folosesti doar pentru a te plimba prin oras? Inainte sa il cumperi ia in considerare unde locuiesti, daca ai mult de impins, pe un drum mai accidentat, sau ai de mers cu el doar pe trotuar?

Pana cand micutul tau isi dezvolta forta necesara sa isi tina capul ridicat pana la 4-6 luni, ei trebuie sa stea pe spate. Asta inseamna ca trebuie sa alegi dintre carucioarele pentru nou nascuti complet orizontale. Multe carucioare nu sunt prevazute cu acest sistem de modificare a inclinatiei; de aceea nu sunt recomandate pentru bebelusii mai mici de 6 luni.

Cumpara un carucior 3 in 1(landou 0-6 luni, cos auto – 13 kg, carucior 6-36 luni) . Asta inseamna ca intr-un astfel de carucior copilul tau poate sta culcat, poate fi folosit lejer inca din primele zile, landoul adresandu-se bebelusilor, din cauza faptului ca le confera o pozitie extrem de confortabila in timpul plimbarilor alaturi de mamici. In acest fel il poti folosi de cand este mic, pana va creste.

Alege bugetul. Inainte sa pornesti la cumparaturi fixeaza un buget. In acest fel aria de cautare se reduce. Apoi in functie de buget o sa urmaresti alte criterii. O achizitie ieftina inseamna bani aruncati. Caruciorul este casa bebelusului pentru afara, si multe luni ii va oferi protectie, umbra, caldura, siguranta. Este important sa alegi carucioare pentru nou nascuti care se combina bine cu stilul familiei tale.

Cand ai un bebelus este important sa cauti acele carucioare special concepute pentru nou nascuti deoarece sunt in perioada de dezvoltare. Daca nu ii oferi confortul si siguranta de care are nevoie, copilul poate avea probleme, iar asta nu isi doreste niciun parinte. Alege intelept, iar carucioare pentru nou nascuti gasesti pe marisuca.ro.

Ai grija de copilul tau si informeaza-te inainte sa cumperi un carucior pentru micutul tau!

 

 

 


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *