darurile cuceresc oamenii cadouri craciun

Darurile cuceresc oamenii – Marea mea familie

 Se spune ca modul in care daruiesti valoreaza mai mult decat darul insusi. Adevarat, si cred ca mult conteaza si modul in care daruiesti si primesti, dar si mai mult valoreaza, persoana care o face si intentia cu care iti daruieste ceva.

Mie-mi place sa primesc inopinat,orice, nu va ganditi la lucruri marete, lucruri materiale de mare valoare, ma bucura si desenele facute de nepotica mea, tocmai pentru ca stiu ca s-a gandit la mine cand le-a facut. Le-a facut special pentru mine! Ma incanta si floarea rupta de el si daruita, la fel ca sarutul de dimineata, furat in timpul dulcelui somn. Pachetele parintilor pe care din fericire inca le primesc ma fac sa sar de fericire, mai ales in prag de sarbatori. 

Darurile, de orice natura, cuceresc oamenii, in special de Craciun. Bate indata la usa iar eu sunt nerabdatoare!!! Cu siguranta nu sunt singura, si nu ma gandesc doar la cei mici. Cati adulti nu asteapta cu nerabdare Craciunul? Sa aleaga cadoul perfect si/sau sa primeasca, cadoul perfect? Cati dintre voi nu si-au pierdut ochii, cel putin o data, prin magazine, in cautarea unui cadou care sa surprinda? Cati n-au pandit cu sufletul la gura reactiile celor dragi in dimineata de Craciun la vederea cadoului?

Imi aduc aminte cu drag, si melancolie, de cele mai neasteptate cadouri de Craciun. Era primul Craciun cu familia iubitului meu iar cadoul neasteptat a venit din partea mamei lui, care abia venise si doar ce ma cunoscuse personal, si care prin felul in care mi-a daruit acel cadou, m-a cucerit. Mi-a marturisit ca nu a complotat cu fiul dansei si s-a ghidat dupa ceea ce stia despre mine si, in mod straniu, dupa vocea de la telefon. Nu pot sa zic decat ca m-a nimerit la fix si m-a facut sa ma simt importanta, si asta fix de la prima intalnire.  Stim cu totii cat de importanta, emotionanta, si pentru unii stresanta, este prima intalnire cu parintii partenerului, nu?

Ce am primit? Ati spune ca nu e chiar asa inedit, dar repet, pentru mine persoana si felul in care cadoul a fost oferit, m-au facut sa ma simt speciala.

Fiind iubitoare de accesorii, de bijuterii din argint sau handmade, am primit de la mama lui o caseta de bijuterii rosie ca focul, in care frumos ambalat statea un pandativ inimioara, modelul casutei fiind in genul celei gasite oe iLUX, mai exact ca aceasta:

caseta bijuterii ilux

 Caseta nu a venit asa pur si simplu, ci alaturi de o minunata geanta de piele, fix in stilul meu, colorata, casual, tinereasca si feminina. Cam ca urmatoarea din imagine:

Asadar dragilor, pe langa ceea ce daruiti de Craciun incercati sa va ganditi si la modul in care o faceti, cadoul va fi purtat fizic si admirat zilnic, insa amintirea va ramane intiparita in minte si in suflet mai multa vreme.

Marea mea familie de Craciun ” este campania prietenilor de la iLUX, ideea acestei campanii fiind simpla, cea de a oferi cadouri cu suflet si din suflet, de a-i face pe cei dragi sa se simta importanti si speciali si de a face memorabil momentul daruii unui cadou.

Voi dragilor, ce cadouri oferiti celor pe care-i iubiti, pentru a-i face sa simta aprecierea voastra? 

Orice cadou dăruit, chiar dacă pare mic, este de fapt foarte mare dacă este înmânat cu afecţiune.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Adda spune:

    Ce stiu ca le place, adica urmaresc tot anul lucrurile pe care pun ochii si-i surprind. big grin Abia astept craciunul!!!

  2. Georgi spune:

    Cadourile in care pui suflet sunt cele mai apreciate. Sunt acele cadouri pe care nu doar le-ai cumparat din magazin, ci asupra carora ti-ai pus amprenta, chiar si prin intermediul unui ambalaj personalizat. Am observat ca prietenii mei sunt mai fericiti atunci cand primesc daruri personalizate (ex. cani sau tricouri cu mesaje speciale, potrivite personalitatii sau meseriei lor).

    • addicted spune:

      Exact. Ma bucur sa vad ca (mai) sunt persoane care pun suflet atunci cand planuiesc sa caute un cadou si il ofera cu atentie. Observ in jur din ce in ce mai multe persoane care cumpara fara nici o tragere de inima, si din obligatie, e urat si trist…

  3. Dan spune:

    Depinde de oamenii carora le ofer. Sunt unora carora le cumpar de nevoie, colegi de munca, sefi,si nu ma implic asa tare . Daca e vorba de familie de cativa ani prefer sa ii intreb ce au nevoie sa merg la sigur happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *