Nectarul din cafeaua S Coffee – Degustare si incantare Cremier

  Mi-ar placea ca intregul an 2016 sa fie ca inceputul de an! S-au intamplat,si continua sa se intample,incredibil de multe lucruri frumoase,aparte,memorabile. Unele mai ceva ca altele…

Un lucru frumos,si de care imi era dor,era sa beau o cafea buna intr-o companie BUNA. Asa se face ca inceputul de an mi-a adus ceea ce imi place de mult sa numesc – “nectarul zeilor” aka cafeaua pura si buna, servita intru-un cadru uber friendly, in compania unor frumoase domnite.

Nectarul : Cafeaua S Coffee , locatia: Creamier – cafenea si gelaterie , echipa: Gabriela impreuna cu ai ei colegi carismatici, invitatele: tinere bloggerite ce-am devenit titirez pe langa cescutele de cafea.

Rockada s-a facut printre 5 sortimente de cafea, Gabriela emotionata spunandu-ne cate un lucru despre fiecare. Ne-a facut cunoscut brand-ul si ne-a aratat cafeaua, ale carei boabe bine selectionate stateau in pungute din hartie. Daca un client doreste sa serveasca si acasa cafeaua si o doreste macinata, aceasta se poate face pe loc! Deasemenea, cafeaua S Coffee se poate comanda si online, simplu si rapid.

Ulterior noi am trecut si la degustare! Atat eu ,cat si Roxana, prezenta mereu cu mine cand e vorba de cafea, ne-am declarat incantate de sortimentul Kenya. E o cafea fix pe gustul meu, intens aromata, si tare cat sa stau drepti in fata fiecarei zile.

Voi le puteti incerca pe fiecare in parte, de la/din Costa Rica, Peru, Guatemala, Colombia, Brazilia, Kenya, Rwanda pana in Ethiopia. Fiecare din acest sortiment avand o aroma si un gust diferit, unele sunt mai intense si puternice, altele mai light.

Gabriela S Coffee antreprenor
cum se face cafeaua buna S coffee

Beau cafea de la 15-16 ani iar senzatia de titirez mi-o mentine doar o cafea buna, asa ca ma poti cu zaharelul cu diverse capsule si cafelute la plic. De aceea am apreciat cafeaua S Coffee, pentru ca este de specialitate, si credeti-ma, speciala! Cafeaua de specialitate este 100 % arabica iar fiecare cafea are propriul profil de prajire, tocmai pentru a-i scoate in evidenta “nectarul” pur al cafelei. De aceea, vorba Roxanei, am ajuns sa cataloghez o locatie (SI) in functie de gustul cafelei.

Astfel ca, la Gabriela, implicit la Creamier voi mai ajunge chiar saptamana asta, cu prietenul meu. Eu pentru a-mi incanta simturile cu inca o cafea de specialitate, prietenul meu pentru a gusta una, sau mai multe, sortimente de ciocolata calda. Da, gasiti si ciocolata calda acolo. Ca si sortimente, aveti de unde alege: ciocolata cu lapte, ciocolata neagra, alba cu vanilie, ghimbir cu portocala, menta, scortisoara, lavanda sau caramel.

Deasemenea, si iubitorii de inghetata se pot rasfata, chiar si acum iarna, asa cum ne-a rasfatat si pe noi Gabriela. La Cremier gasiti disponibile 12 sortimente de inghetata artizanala: 3 tipuri de ciocolata, vanilie, mango, menta-lime-busuioc, caramel sarat, amarena etc. Eu am incercat o cupa de inghetata cu menta-lime-busuioc, si-am fost data gata, mi-a adus aminte de zilele calduroase din Roma…

inghetata lime busuioc cremier bucuresti
Gabriela, iti multumesc pentru invitatie! Te faci responsabila de toata starea de bine din ziua de sambata, si nu te uit, te voi “taxa” cu multe vizite de acum incolo. Va recomand si voua sa faceti o vizita la Creamier, sa va incantati simturile cu o cafea buna si sa va indulciti zilele.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Dan says:

    Cum de nu e in buricul centrului vechi? laughing) Daca au si ceai sunt acolo ca prezentarea e frumoasa. happy

  2. Adda says:

    Adevarul e ca foarte greu gasesti locatii ce au o cafea buna in adevaratul sens la cuvantului. Cum iti place si tie imi place si mie, sa fie tare si aromata.
    Din prezentare se vede ca v-ati simtit bine ,poate cand ajung in Bucuresti ma duci acolo. happy Saptamana TARE sa ai!

    • addicted says:

      Pai asa trebuie sa fie o cafea, nu doar buna la gust, ci sa isi faca si realmente treaba de CAFEA. Sa te tina in priza intreaga zi! Te voi duce, tu anunta-ma cand vii si mergem impreuna sa savuram o cafea buna.

  3. Danette says:

    Ia ca ai facut cafenicioaca din mine curioasa. laughing)

  4. Cata says:

    Bai eu sunt laptele cu cafea nu stiu cum suportati voi gustul ala amar de cafea fara lapte fara zahar……..

Leave a Reply

Your email address will not be published.