tarziu am invatat

Tarziu am inteles…

 Tarziu am inteles ca doar cel care iti accepta si intelege comportamentul, in adevaratul sens al cuvantului, te iubeste asa cum esti. Poate nu iubeste fiecare lucru la tine, poate si-ar dori sa te mulezi dupa el/ea, sa te schimbi, dar daca nu o faci, si nu pentru ca nu-ti dai interesul, ci pentru ca nu poti, INTELEGE ca unele lucruri nu pot fi schimbate.
Observi ca nu-i este greu sa inteleaga ca ne nastem cu unele lucruri, ne „sunt in natura”, si oricat ne-am chinui… raman acolo, nu le schimbi. Observi ca pricepe faptul ca unele lucruri e nevoit/a sa le accepte, si sa nu le mai schimbe.

Tarziu am inteles ca doar cel rabdator iti demonstreaza ca ii pasa! O astfel de persoana e un diamant masurat in bunatate, nu carate. De aceea tot spun sa APRECIATI oamenii ce constant va sunt aproape, oamenii ce va fac sa va simtiti speciali, oamenii ce va asculta, nu doar va aud, oamenii ce va simt, va ACCEPTA. 

EI sunt intamplarile frumoase din vietile noastre!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Anonim spune:

    Foarte adevarat

  2. Ella spune:

    Ce frumos ai zis happy

  3. Creve spune:

    Lucrurile sunt simple. Noi le complicăm. Un copil vede totul mult mai limpede ca un adult. Noi trebuie mereu să facem lucrurile mai dificle deși dacă am privi doar esențialul ar fi suficient să fim fericiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *