cum elimini mirosul din litiera pisicii

Cum scapi de mirosul din litiera pisicii

 Cum scapi de mirosul din litiera pisicii? Intrebare pusa de o domnisoara ce recent a adoptat o pisicuta, intrebare ce m-a facut sa scriu acest mini-articol.

Well, cand il aveam pe Mojo, acasa la parinti, nu aveam sarcina de a-i face baie sau de a igieniza litiera. Nu de alta dar stand la casa si petrecand mai mult timp afara nu aveam nevoie de o litiera. Plus ca habar nu aveam la acea vreme de chestii precum litiera, nisip, sisal, etc. . 

Lucrurile s-au schimbat,mintea ni s-a desteptat, locurile le-am schimbat, si evident, de cand o avem pe Noa am invatat o sumedenie de trucuri, cum sa iti faci pisica sa nu zgaraie canapeaua sau mobila, cum sa o dezveti de a se catara pe perdele, cum o dai dupa programul tau de somn, cum sa igienizezi litiera, si mai ales, cum sa scapi de mirosul din litiera pisicii. Happy cat, happy you, no?

Noi schimbam litiera destul de des, ne place sa o stim pe Noa curata si sanatoasa.  Nisipul deasemenea, il schimbam des iar litiera o caratam turnand o ceasca de otet in ea, pe toata suprafata bazei si in toate colturile litierei. Nu strambati din nas, otetul are proprietatea de a neutraliza mirosurile neplacute si nu este toxic pentru animale, deci poate fi folosit cu incredere!

Cum scapam de mirosul din litiera pisicii? Simplu, ne ajuta bicarbonatul de sodiu. Este o solutie fara riscuri pentru ca acesta aboarbe mirosurile neplacute si este absolut inofensiv pentru pisica.

Sper sa va fie de folos „trucul” caci ieftin cu siguranta este!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Ana. spune:

    Nu m-as fi gandit, mc. happy

  2. Ruxandra spune:

    Cum dezveti pisica sa nu-ti zgaraie canapeaua?

    Cum o dai dupa programul tau de somn?

    • addicted spune:

      Noi am dezvatat-o de cand am adoptat-o si am vazut ca are obiceiul de a isi toci unghiile in orice. Am dezvatat-o cu un spray umplut cu apa, ori de cate ori facea ” buba ” ii dadeam un puf si se indeparta, asa intelegea ca nu are voie. Si asa s-a obisnuit sa isi toceasca unghiile doar la sisal si la un covor din casa.
      Dupa program la fel, de foarte mica, daca era rauta peste noapte, sarea pe noi, se juca agresiv etc, era poftita afara din camera noastra, cu toata durerea din suflet pt.ca mieuna de cate ori si apoi isi gasea de lucru. Facand asta de cateva ori s-a dat dupa noi, si de atunci, cand ne punem la somn, se pune la somn, si se trezeste cand ne trezim. Sunt rare momentele cand se joaca peste noapte, foarte rare. Doarme cat dormim, ori la capul patului, ori intre noi – iarna ; vara doar pe jos.

      Vorba aia ” cum o cresti asa o ai „.

  3. Cris spune:

    Ce pisica aveti voi de a putut si dresata?laughing) a noastra de mica zgaraie si agata. sad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *